OTP Bank România caută specialiști IT deschiși către inovație, performanţă şi noi oportunităţi, care să contribuie la implementarea strategiei de digitalizare, într-un proces de îmbunătățire constantă a experienței clientului cu serviciile băncii.

„Viziunea OTP Group este că viitorul bankingului este strâns legat de evoluțiile tehnologice. Este natural, astfel, ca OTP Bank România să se dezvolte prin digitalizare și inovație, pentru a fi cât mai aproape de client și de nevoile sale și pentru a-l servi cât mai eficient. De aceea, investim constant nu numai în adaptarea noilor tehnologii la profilul serviciilor oferite de bancă, dar și în proiecte in-house ce susțin evoluția domeniului banking digital”, a declarat Constantin Mareș, Director Executiv, responsabil cu coordonarea zonei de IT în cadrul OTP Bank România.

OTP Bank România caută specialiști IT dornici să contribuie la dezvoltarea tehnologică a băncii, pentru eficientizarea interacțiunii și îmbunătățirea experienței clientului cu serviciile oferite. Echipa va lucra cu unele dintre cele mai noi tehnologii din domeniu, în cadrul unor proiecte de anvergură de Data Science/ Big Data şi Robotic Process Automation.

Printre posturile disponibile în București se numără Oracle Developer Core Systems şi Developer Data Warehouse Implementation, Analyst BPM/CRM, Windows Senior System Administrator, Senior Application Administrator. Persoanele interesate pot aplica aici.