Jocurile Olimpice de Iarnă se desfășoară între 9 și 25 februarie, în Coreea de Sud, în orașul PyeongChang. Vor fi 102 evenimente sportive și, fie că ești pasionat de patinaj, schi, bob, curling, hochei, sanie sau biatlon, noi am făcut o listă cu televizoare pe care să urmărești competițiile sportive.

Înainte de a continua cu sugestiile de televizoare bune pentru Jocurile Olimpice de Iarnă 2018, merită menționat faptul că România participă la șapte probe: bob, schi alpin, patinaj viteză, schi fond, sărituri cu schiurile, biatlon, sanie.

Televizoare bune pentru Jocurile Olimpice 2018

Primul model de pe listă este de la Philips și are diagonală 109 centimetri. Rezoluția e 4K, iar sistemul AmbiLight îl face un spectacol în sufragerie. Sistemul acesta iluminează partea din spate a televizorului în funcție de imaginile de pe ecran. De asemenea, sistemul de operare e Android TV, cu acces la Google Play Store și la filme și muzică din Play Music. Pentru a înlocui telecomanda, poți folosi aplicația Philips TV Remote. Îl găsești la reducere la Flanco.

Următorul model recomandat de noi pentru vizionarea Jocurilor Olimpice este fabricat de LG și are cel mai mare preț dintre cele din lista noastră, dar ar trebui să ofere și cea mai bună experiență de vizionare. Vine cu HDR, pentru imagini cât mai apropiate de cele pe care le vedem cu ochiul liber, cu sistemul de operare LG WebOS, cel mai bun sistem pentru TV-uri smart, și cu o diagonală de 164 de centimetri. Difuzoarele lui sunt produse de Harman Kardon, deci sunetul va fi clar și puternic, iar la capitolul porturi sar în evidență cele patru porturi HDMI, care îți permit să-ți conectezi toate consolele și PC-ul fără probleme. Are și un mod special pentru sport, deci ști că nu vei da greș cu el. Îl poți cumpăra de aici.

Ultimul model din lista noastră este cu ecran curbat și poate fi un televizor perfect pentru cei care vor să urmărească Jocurile Olimpice de Iarnă. Televizoarele curbate sunt o alegere interesantă pentru cei care vor să vadă din orice colț al camerei și arată spectaculos la filme și în jocuri. Rezoluția este una Ultra HD și ai toate funcțiile smart de pe orice televizor Samsung: hub-ul cu aplicații speciale, conectivitatea la telefonul mobil și la internet, posibilitatea de a vorbi direct cu telecomanda pentru a schimba canalul. Îl găsești la un preț foarte bun de Black Friday la eMAG aici.