Aplicația Winter Olympics Eurosport VR se vrea "cea mai imersivă experiență" pentru fanii sporturilor de iarnă, cu peste 50 de ore de transmisiuni în direct ce includ câteva dintre cele mai importante momente de la PyeongChang 2018.

O gamă largă de sporturi sunt disponibile în direct pe dispozitivele VR, printre care schi alpin, curling, patinaj, hochei pe gheață, short track, sărituri cu schiurile, skeleton, snowboarding (big air și halfpipe), precum și ceremoniile de deschidere și închidere. De asemenea, Eurosport va difuza și pachete complete (on demand / la cerere) de reluări și pachete cu rezumatele zilelor pentru VR. Transmisiunile Eurosport sunt asigurate de către OBS (Olympic Broadcasting Services), partenerul Jocurilor Olimpice.

“Telespectatorii” vor putea personaliza experiența transmisiunilor, selectând unghiurile lor preferate de vizionare, dintr-un total de șase poziții diferite ale camerelor de luat vederi. Experiența VR va fi susținută de Intel True VR, care utilizează mai multe camere la evenimentele selectate, pentru a crea un mediu de realitate virtuală la 360 de grade.

Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele iOS și Android la prețul de 0,99 de euro. Aceasta este disponibilă și pe căștile Samsung Gear VR, Google Daydream și Windows Mixed Reality din propriile magazine de aplicații.

Jocurile Olimpice de Iarnă se desfășoară între 9 și 25 februarie, în Coreea de Sud, în orașul PyeongChang. Vor fi 102 evenimente sportive și, fie că ești pasionat de patinaj, schi, bob, curling, hochei, sanie sau biatlon. România participă la șapte probe: bob, schi alpin, patinaj viteză, schi fond, sărituri cu schiurile, biatlon, sanie.

Aici avem o listă cu alte aplicații cu care să urmărești Jocurile Olimpice.