UPDATE: Proiectul K-Sound Heroes este finanțat. Până în acest moment, a strâns peste 40.000 de dolari și mai au la dispoziție încă două luni.

---

Despre K-Sound Heroes am mai scris chiar recent. Românii de la Kalium Labs sunt în spatele acestui proiect și sunt la a doua încercare de a-și finanța proiectul pe o platformă de crowdfunding. Pe 22 noiembrie, echipa a anulat proiectul de pe Kickstarter pentru boxa bluetooth, după ce primise 25.000 de dolari din cei 50.000 de dolari doriți. La acea vreme, prețul era de 130 de dolari pentru o astfel de boxă.

Acum, cei care vor cumpere boxa Ad'Om Prime, o pot achiziționa cu 120 de dolari (super early bird) sau cu 150 de dolari (după epuizarea ofertelor inițiale). Ad'Om Prime are 45 de centimetri înălțime și arată ca un umanoid amplasat pe o masă care maschează și un router wireless, un sobwoofer și un încărcător wireless. Există și Ad'Om Premium, o boxă cu înălțimea de 77 de centimetri, iar prețurile sunt aproape duble.

Boxa Ad'Om produsă de Kalium Labs are și lumină ambientală, anume 16 milioane de variante din care poți alege. Dacă alegi versiunea Premium, noaptea poți să-ți pui smartphone-ul cu încărcare wireless pe stativ, iar acesta se va încărca. Sound Heroes spune că va trimite un adaptor gratuit pentru iOS și Android pentru cei care vor să-și facă telefonul compatibil.

De asemenea, varianta mare are și un WiFi extender, pentru a te ajuta să ai semnal mai bun la internet. Ca să fie și mai spectaculoasă, românii au implementat în Ad'Om Premium și opțiunea de a emana vapori, pentru a da impresia că fumegă.

Designul este cu adevărat impresionant, iar dacă ajung la comenzi în valoare de un milion de dolari, românii vor să construiască și un o boxă K-Sound Heroes de dimensiunile unei persoane.

La 5 milioane de dolari strânși, ei promit și un joc video. Proiectul e coordonat de antreprenorul și consultantul Andrei Ursachi și poți găsi toate detaliile despre el aici.

"