Astfel, în acest moment, clienții au la dispoziție trei variante pentru a-și comanda acasă produsele KFC preferate: site-ul propriu – delivery.kfc.ro, serviciul de call center și platformele partenere de comenzi online, atât în București, cât și în țară.

Noua platformă le oferă clienților o experiență de utilizare ce facilitează plasarea rapidă a comenzilor. Platforma online oferă consumatorilor o serie de oferte unice, dedicate acestui nou canal. În prezent, aceasta este disponibilă doar pentru București, unde comenzile online vor fi livrate prin serviciul propriu KFC Delivery.

În țară, livrarea se realizează în continuare prin intermediul platformelor online partenere care activează în orașul respectiv.

”Un brand puternic precum KFC trebuie să se alinieze trendurilor globale și noilor obiceiuri de consum. Prin urmare, propria platformă de comenzi online este pasul firesc în dezvoltarea noastră ca business. Dar acest canal nu are doar rolul de a le oferi cea mai simplă și plăcută experiență de comandă clienților, ci și de a le pune la dispoziție oferte exclusive, disponibile numai în platformă. Dincolo de acest aspect, investim strategic în componenta de KFC Delivery, unde activăm deja puternic. Având în vedere contextul actual, planul este să consolidăm zona de livrări pentru a acoperi cât mai multe arii, atât din București, cât și din țară, în cel mai variat și eficient mod posibil”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Livrarea a fost un pilon de business important pentru companie, încă din 2017, când s-a lansat serviciul KFC Delivery. Început cu două restaurante în București, serviciul s-a extins treptat la 79 de locații în 32 de orașe, până în prezent. Noua platformă digitală contribuie semnificativ la dezvoltarea business-ului, cu o investiție ce va avea un impact vizibil imediat, dar și pe termen lung.

Lansarea platformei vine într-un moment foarte potrivit, într-un context în care există un focus clar pe zona de livrare, aflată în continuă ascensiune. De aceea, KFC continuă să investească în dezvoltarea și expansiunea pilonului de livrare la nivel de business, atât pentru a îmbunătăți logistic ariile de acoperire, cât și experiența la nivel de interacțiune cu consumatorii.

Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi https://delivery.kfc.ro/, sau site-ul www.kfc.ro.