Antreprenorii dornici să participe la sesiunile de training și mentorat sunt așteptați să se înscrie până pe 15 octombrie pe www.tineriantreprenori.jcibucuresti.ro.

Ediția a 7-a a programului de mentorat Tineri Antreprenori 2020 are loc într-un context socio-economic unic și fragil, în care dezvoltarea antreprenorială multilaterală este mai necesară ca oricând business-urilor aflate în primii 3 ani de la lansare. Noutatea acestei ediții este axată pe adaptabilitatea antreprenorului în cadrul propriului business, pe inovație și creativitate în găsirea soluțiilor, pentru asigurarea sustenabilității chiar și în contexte dificile.

Tineri Antreprenori începe pe 21 octombrie și este structurat ca un mini MBA menit să ofere acces la resurse și conținut de top pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să ducă business-ul la un alt nivel.

Tineri Antreprenori este un program de mentorat împărțit în 7 ateliere practice susținute de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu.

Fiecare temă abordată aplicat business-urilor participante în cadrul celor 7 workshop-uri acoperă o parte esențială din activitatea unui antreprenor în interacțiunea sa zilnică din business-ul pe care îl dezvoltă: planificare de business cu Claudiu Jojatu, Head of Strategy & Co-founder at Milk & Cookies \ Digital Branding Studio & Viața de freelancer și consultant BizTool.ro, marketing și comunicare cu Alex Dona, Ambasador Tineri Antreprenori, vânzări cu Andrei Dunuță, Sales & Public Speaking Trainer și Fondator SPEAKINGS POWERED BY SELFTRUST Academy, finanțe și investiții cu Cristi Tudorescu, Consultant financiar IMM-uri și startup-uri, și unul dintre consultații de pe BizTool.ro.

Anul acesta programul accentuează suplimentar necesitatea reinventării, a soluțiilor out of the box, iar conexiunea antreprenor - business capătă o nuanță mai umană ca oricând.

În cadrul programului Tineri Antreprenori din acest an au fost incluse 3 workshop-uri noi: digitalizare cu Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR & co-fondator GPeC - The Most Important E-Commerce Event in CEE, determinare, pasiune, reziliență cu Marta Ușurelu, Business Owner at Revista Biz și inovare continuă & adaptabilitate cu Cornel Amariei, inventator, autor, antreprenor.

La finalul programului participanții au acces la 2 întâlniri 1 la 1 cu mentorii alocați pe parcursul programului. Mentorii sunt aleși în funcție de nevoile specifice ale business-ului fiecăruia. Un alt element de noutate este cadrul de desfășurare ce pune accentul pe colaborare interumană și inter - business, astfel, la final, participanții pot pitch-ui pentru a primi sprijin specific nevoilor lor: finanțare, parteneriate, direcții de dezvoltare sau consultanță.

Sesiunile Tineri Antreprenori se vor desfășura offline, la Mindspace Victoriei. Detalii despre agendă, workshopuri, speakeri și modalitatea de înscriere puteți găsi pe www.tineriantreprenori.jcibucuresti.ro.