Blackbox Connect a ajuns la a 19-a ediție și este un program intens de două săptămâni. Participanții vor locui împreună la hubul Factory, din San Francisco și vor avea ocazia să învețe unii de la ceilalți, dar și să ia legătura cu antreprenori din Silicon Valley, investitori și mentori.

Fondatorii își vor reexamina toată afacerea - de la strategia de creștere, la design și până la cultura companiei. În cele două săptămâni de Blackbox Connect sunt organizate workshopuri, conferințe, sesiuni de pitching, iar antreprenorii vor primi feedback de la experți din numeroase domenii.

Programul se va încheia cu Blackbox Connect Startup Showcase, un eveniment în cadrul căruia participanții își vor putea prezenta afacerile în fața unor investitori de top din Silicon Valley.

Cei 15 antreprenori care au fost aleși pentru Blackbox Connect 19 sunt din Canada, China, Germania, India, Liban, Arabia Saudită, Thailanda, Marea Britanie, Statele Unite, Venezuela și România.

Participantul din România este Pavel Antohe, fondatorul Kuende. Kuende este o rețea socială dedicată Generației Z bazată pe gamification și răsplătirea utilizatorilor pentru activitățile lor zilnice. Kuende are funcționalități inspirate de Facebook, Snapchat, Whatsapp, Instagram și Spotify și o interfață interesantă. Utilizatorii primesc monede virtuale (Kpoints și Kcoins) pe baza interacțiunii cu alți utilizatori și pe baza activităților făcute în aplicație. Cu ajutorul monedelor, copiii își pot debloca anumite funcții, să-și personalizeze profilul, să își cumpere bilete la film și la concerte. Aceste monede pot fi și schimbate în criptomonede.

Lista completă a participanților este disponibilă aici.