Cu sprijinul Adobe, laboratorul a fost dotat și cu 21 de calculatoare de ultimă generație, videoproiector, table, dar și birouri și scaune ergonomice de la Herman Miller.

Renovarea laboratorului utilizat pentru cursurile de Analiza și Proiectarea Algoritmilor a constat în soluții de design interior, proiectarea spațiului, refacerea instalațiilor electrice, reparații și zugrăveli, înlocuirea pardoselii, a corpurilor de iluminat, a jaluzelelor și a aerului condiționat.

”Facultatea de Automatică și Calculatoare din București este una dintre cele mai renumite facultăți tehnice din România și pregătește ingineri specialiști în Tehnologia Informației foarte competenți. Mulți dintre absolvenți ne devin colegi, iar prin colaborarea de lungă durată cu UPB, prin acțiunile noastre de modernizare și dotare a laboratoarelor universității, ne propunem să aliniem standardele academice românești la cele mai inovative tehnologii din IT”, a declarat Cris Radu, Site Leader Adobe Romania și VP of Engineering.

“Laboratorul de Algoritmi lansează o nouă etapă de inovare și colaborare între Adobe și Facultatea de Automatică și Calculatoare. Ne leagă deja o puternică tradiție de parteneriat și un dialog strâns privind provocările excelenței în educația inginerească. Laboratorul modernizat de Algoritmi va oferi studenților și profesorilor un energizant pentru descoperirea tehnologiilor bleeding edge și pentru reinventarea României prin tehnologie”, spune Prof. dr. ing. Răzvan Rughiniș, Prodecan al Facultății de Automatică și Calculatoare din UPB.

La începutul anului, Adobe Romania a încheiat un parteneriat cu Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București. Prin acest parteneriat se stabilește cadrul general de cooperare pentru îmbunătățirea relațiilor cu studenții, creșterea competitivității acestora pe piața muncii, creșterea calității învățământului, a cercetării și dezvoltarea socio-economică durabilă într-o industrie din ce în ce mai competitivă.

Adobe Romania va continua și extinde implicarea în actualizarea programelor de studii și extra-curriculare organizate de facultate, în activități de practică și mentorat, iar facultatea va populariza pe platformele proprii posturile de internship deschise de Adobe.

Adobe România este unul dintre cei mai doriți angajatori din piata locală IT, care aduce și promovează un standard ridicat de wellbeing pentru angajați și un pachet de beneficii financiare și non-financiare superior.