Ca toți membrii ecosistemului Huawei, și noile dispozitive se remarcă prin design și performanțe tehnice. HUAWEI nova 9 SE, HUAWEI WATCH GT Runner și HUAWEI MateBook D15 AMD vor putea fi comandate pe www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere începând cu 23 martie. Cei care se înscriu în campania magazinului online Huawei până pe 22 martie vor primi vouchere și participă la tragerile la sorți zilnice unde pot câștiga un telefon HUAWEI nova 9.

Abonarea la newsletter-ul www.huaweistore.ro le aduce utilizatorilor un cupon de 200 lei care poate fi folosit la achiziționarea unuia dintre cele 3 produse noi. Aceștia vor primi cuponul pe mail pe 23 martie, când vor fi prezentate mai multe detalii despre fiecare dintre noile produse. Concursul se adresează persoanelor care urmează pașii de abonare și folosesc o adresă de e-mail nouă, care nu a mai fost folosită anterior datei de 16 martie 2022 pentru a primi noutățile din newsletterul Huawei.

În magazinul online Huaweistore.ro sunt disponibile toate produsele și accesoriile companiei, iar săptămâna aceasta, până pe 20 martie, categoria tablete beneficiază de un discount de 15% prin folosirea codului A15TABLETE în pagina de finalizare a comenzii.

Cele mai noi lansate modele de smartpnone, HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket, sunt în continuare disponibile online pe www.huaweistore.ro și în magazinele rețelelor de retail partenere, la prețurile recomandate de vânzare de 5.499 lei, respectiv 6.499 lei.