În prezent, aproape jumătate din experiențele de audiție oferite de produsele Sonos sunt dedicate stațiilor de radio favorite sau ascultării DJ-ilor preferați.

Stații radio din întreaga lume, disponibile în România

Sonos Radio facilitează explorarea stațiilor radio din întreaga lume, integrând servicii multiple de radio online, inclusive TuneIn. Utilizatorii pot asculta muzică, știri, competiții sportive și multe alte programe difuzate pe stațiile locale de radio doar utilizând codul poștal propriu, dar pot accesa și alte stații globale, precum SomaFM din San Francisco sau radio-ul francez RTL. Platforma Sonos Radio va fi actualizată constant cu noi posturi de radio furnizate de parteneri.

Sonos a anunțat lansarea în România a produselor sale premium wireless. Citește mai multe aici.

Noul serviciu completează cele peste 100 de opțiuni de streaming disponibile global pe produsele Sonos (de la servicii de muzică și radio, la podcasturi și cărți audio), adunând pe aceeași platformă peste 60.000 de stații oferite de mai mulți parteneri de streaming.

Potrivit „Consumer Report 2019” realizat de Starcom, aproape jumătate dintre românii din toate segmentele de vârstă ascultă radio zilnic. Românii ascultă radio în principal pentru muzică, însă familiile și, în special, bărbații au o afinitate mai mare pentru știri și informații utilitare.

Un review la sistemul home cinema de la Sonos poți găsi în acest articol de pe start-up.ro.

Platforma Sonos Radio oferă mii de posturi de radio, doar pe produsele Sonos

Sonos Radio le oferă utilizatorilor o experiență de audiție excepțională, încă de la momentul configurării, iar serviciul poate fi accesat din meniul Browse al aplicației Sonos. Sonos Radio va fi disponibil începând de astăzi la nivel global, dar și în România, doar prin realizarea unui update gratuit de software.

Noul serviciu introduce pe piața globală o modalitate completă și complexă de a explora diferitele experiențe radio, aducând împreună peste 60.000 de stații oferite de mai mulți parteneri de streaming, pe lângă stațiile originale Sonos. Posturile radio globale vor fi disponibile pentru utilizatorii din întreaga lume, însă stațiile proprii Sonos nu pot fi ascultate deocamdată în România.