Magazinele online sunt pline de laptopuri ieftine, dar nu toate te vor ajuta să-ți faci treaba cum trebuie, iar unele dintre ele sunt doar îți vor scoate peri albi. Pentru a te ajuta să alegi un laptop bun, dar care nu costă o avere, am aruncat un ochi peste oferta eMAG și am ales câteva modele care ar trebui să se descurce mai mult decât decent.

Laptopuri ieftine și bune

Un laptop ieftin cu o configurație cu adevărat surprinzătoare vine de la ASUS. Are un procesor Intel Celeron, placă video integrată și 4GB memorie RAM. Ecranul HD are diagonală de 15,6 inch, dar partea surprinzătoare este spațiul de stocare: cu toate că are un preț de aproximativ 1.100 de lei, laptopul vine dotat cu un SSD de 128GB. Asta înseamnă că se aprinde aproape instant, iar aplicațiile vor rula mult mai rapid decât pe un laptop similar, dar cu HDD. Îl poți cumpăra de aici.

Dacă vrei un laptop pe care să te uiți la filme și de pe care să trimiți emailuri, am găsit un model perfect de la Lenovo. Specificațiile sunt la fel ca cele ale laptopului de mai sus, dar sunt două diferențe majore: rezoluția ecranului este full HD, dar spațiul de stocare este un HDD de 500GB. Pe scurt, pierzi din viteză, dar câștigi la capitolul calitate a imaginii redate. Este un laptop ieftin și bun și îl poți cumpăra de aici.

Dacă portabilitate contează mult pentru tine, un laptop ieftin și bun vine de la ACER. Este vorba despre un model cu display de 14 inch, greutate redusă și autonomie ceva mai mare. Vine cu procesor Intel Celeron, 4GB memorie RAM, dar spațiul de stocare de tip eMMC e de numai 64GB. Mai trebuie menționat faptul că sistemul de operare este limitat, venind cu Windows 10 S preinstalat, o versiune mai light. E un laptop bun pentru emailuri, Netflix și cărat mereu după tine. Îl poți cumpăra de aici.