Firma de comunicare fondată de avocatul polonez, care a deținut funcția de director general al BVB până în toamna lui 2017, și de Zuzanna Kurek, fost Business Development & Marketing Deputy Director în cadrul BVB, este prima companie de relații cu investitorii din România dedicată furnizării de servicii în domeniul IR, interacțiunii cu acționarii, PR pentru piețele de capital și generarea de parteneriate între companii și investitori.

Serviciile Cornerstone Communications sunt dedicate întregii regiuni din Europa Centrală și de Est. La nivel local, firma va furniza companiilor românești deja listate sau care au în scop listarea, servicii de relații cu investitori la standarde internaționale. Prin activitatea lor, fondatorii companiei doresc să contribuie la îmbunătățirea guvernanței corporative, a comunicării, precum și a evaluărilor de piață și de tranzacționare din România.

"Piața românească a făcut în ultimii ani progrese fără precedent, în ciuda tuturor obstacolelor întâlnite. Aceasta este piața unde lupta pentru promovarea la grupul de piețe emergente trebuie să continue, promovare care va depinde în mare măsură de progresul în domeniul guvernanței corporative, a transparenței și a relațiilor cu investitorii", a declarat Ludwik Sobolewski, co-fondator, Cornerstone Communications.

Cornerstone Communications va oferi servicii companiilor și antreprenorilor din România prin intermediul uneia dintre cele șase divizii: Cornerstone Stakeholder Communications, Cornerstone Transactional Communications, Cornerstone Research, Cornerstone Financial PR, Cornerstone Business Development și Cornerstone Digital. Majoritatea serviciilor și produselor oferite de companie vor fi oferite în premieră în România, cum ar fi Studiile de Percepție a Investitorilor sau Investor Relations Health Checks.

"Există o conștientizare în continuă creștere în rândul utilizatorilor pieței de capital cu privire la importanța calității comunicării, a transparenței, a conformității și a guvernanței corporative. Deoarece aceste valori și nevoi au un impact din ce în ce mai mare asupra evaluărilor companiilor, merită să primească o atenție deosebită. Așteptăm cu nerăbdare continuarea activității noastre de îmbunătățire a pieței de capital din România și de stabilire a celor mai înalte standarde și celor mai bune practici, în beneficiul tuturor participanților la piață", a declarat Zuzanna Kurek, Partener la Cornerstone Communications.