În acest rol, managerul va conduce inițiativele de creștere a businessului și expansiune europeană.

Laurențiu Ghenciu are peste 17 ani de experiență internațională în business development și software/SaaS. Cea mai recentă poziție a sa a fost de Global Vice President Digital Business la Verifone, unde a condus departamentele de sales, customer management, marketing, sales operations, professional services și finance.

În timpul mandatelor la companiile pentru care a lucrat anterior - Avira, ePayment, Avangate si Verifone -, Laurențiu Ghenciu a fost responsabil pentru crearea și executarea strategiilor de creștere a dezvoltării afacerilor în mai multe țări, de construirea de echipe multinaționale și multi-disciplinare.

”La fel ca restul echipei noastre de seniori, Laurențiu aduce o înțelegere profundă a afacerilor software și adaugă o expertiză importantă în strategia de vânzări și dezvoltarea SeedBlink. Experiența sa extinsă va fi un factor esențial pe măsură ce construim la SeedBlink cea mai importantă platformă europeană de investiții pentru startup-uri de tehnologie. Perspectivele sale strategice vor juca un rol important în a ne ajuta să ne atingem acest obiectiv”, a declarat Carmen Sebe, CEO la SeedBlink.

"Sunt bucuros să mă alătur SeedBlink într-un moment atât de ambițios pentru companie. SeedBlink s-a impus ca lider în investițiile în startup-uri tehnologice și este poziționat unic pentru a umple golul de democratizare din acest domeniu. Am fost impresionat de echipă și aștept cu nerăbdare să colaborez cu startup-uri pentru a le ajuta să scaleze internațional, dar și cu investitori business angels și VC-uri să își diversifice portofoliul cu startup-uri de calitate", a spus Laurențiu Ghenciu.