Întreaga lume își caută în această perioadă noul sens, noul „normal” sau modelul de urmat în business, dar și în plan social.

Este un moment în care ne uităm către cei care ne pot arăta cei de făcut, cum să mergem mai departe.

Pentru că, în haosul și incertitudinea în care ne aflăm, cu schimbări necontrolabile de paradigmă și de context, este foarte mult vorba despre oameni. Iar oamenilor trebuie să le dai acel „ceva” în care să creadă, ca să continue. Avem nevoie de lideri. Avem nevoie să vorbim cu lideri, să îi întrebăm, să îi urmăm.

Ce salvezi, cum te salvezi, cum îi salvezi pe ceilalți? Cum te uiți după oportunități și cât de important este să vorbești cu alți oameni ca tine, aflați în aceeași situație?

Pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări, în panelul „LEADERSHIPUL FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU HAOSUL” se va discuta cu lideri din business, din industriile afectate direct de pandemie, din educație, dar și din zona culturală.

Conversația va fi moderată de Anca Rarău, Managing Partner Brandlogic Advisory care îi va avea alături pe Dragoș Roșca, Tudor Giurgiu și Antoneta Împușcatu.

  • Anca Rarău, moderatorul discutie, este brand & marketing strategist și conduce Brandlogic Advisory din poziția de managing partner. În 2017 a fondat BRANDOCRACY – o platformă de consultanță al cărei concept are la bază integrarea obiectivelor de business cu cele de brand și unde construcția strategiei de marketing are focus permanent pe cultura organizațională, pe un leadership autentic și pe experiența clienților.
  • Dragoș Roșca este Președinte al Fundației Romanian Business Leaders și Fondator al Delta Asset Invest, o companie de consultanță în managementul investițiilor care oferă cunoștințe și expertiză locală investitorilor în capital privat și oportunități imobiliare din România.
  • Tudor Giurgiu este producător și regizor de film, absolvent al Academiei de Teatru și Film”I.L.Caragiale”- secţia Regie film (promoția 1995, clasa profesorilor Stere Gulea şi Laurenţiu Damian). A înființat, de asemenea, Festivalul Internațional de Film Transilvania în anul 2001, Gala Premiilor Gopo, Asociația Romanian Film Promotion
  • Antoneta Împușcatu este din 1995 Directoarea Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” din satul I.C. Brătianu din județul Tulcea. În 2019 a fost desemnata Directorul MERITO al anului în cadrul galei de premiere MERITO, proiect de educație al Romanian Business Leaders.

Conferința Națională RBL - ANTIFRAGILITATE într-o lume a crizelor oferă cadrul în care să se discute despre cum facem față incertitudinii și cum ne putem folosim de ea ca să devenim antifragili în diverse situații sau paliere ale vieții: societate, business, educație și economie.

Timp de trei zile (27-29 octombrie 2020), conferința te așteaptă online cu:

  • 8 sesiuni de discuții, dezbateri și live-talks pe teme de interes cu speakeri români și străini;
  • peste 20 de vorbitori care vor fi alături de noi;
  • peste 200 de antreprenori de top și lideri din businessul autohton.

Consultă agenda preliminară aici. Bilete aici.