Lebooo e un nume care s-ar putea să nu-ți spună mare lucru - e un brand cu care noi am interacționat prima dată acum, dar faptul că e ”adoptat” în ecosistemul Huawei ne-a dat încredere în el, așa că am fost încântați să testăm noua periuță Lebooo Smart Sonic Toothbrush, recent lansată pe piața din România.

Rămâi cu noi și află ce știe să facă o periuță de dinți de 400 de lei, de ce merită această investiție, cum au făcut-o smart cei de la Huawei și ce atuuri are. La urma urmei, câte review-uri de periuțe inteligente ai citit până acum la noi pe site?

Lebooo Smart Sonic - Design

Periuța vine într-o cutie albă, cu design minimalist, la fel ca multe device-uri Huawei. Încă de pe cutie vedem că este un produs compatibil cu serviciul HUAWEI HiLink, deci se leagă la smartphone prin aplicația AI Life.

În cutie găsim periuța, un stand pentru încărcare wireless și trei capete pentru periuță. Având în vedere că fiecare capăt trebuie schimbat după 3 luni de utilizare, avem 9 luni de periaj perfect fără niciun fel de altă grijă.

Periuța are un design ergonomic și e fabricată din materiale premium. La mine a ajuns varianta albă, dar există și o versiune neagră. Cea testată vine cu accente rose gold elegante pe buton și pe bază. Vedem cele 4 moduri standard (Clean, White, Sensitive, Care), dar și modul Personalization (despre care vom vorbi în curând).

Baza magnetică e mică și stabilă și are un cablu USB pe care îl poți conecta fie la calculator, fie la un adaptor de priză, dar majoritatea timpului nu vei avea nevoie de ea. Îți zic imediat de ce.

Periuța are un singur buton care îndeplinește toate funcțiile - pornește sau oprește periajul, schimbă modurile, asigură pairing-ul bluetooth.

Per total, designul este simplu și premium, periuța oferă un grip bun și, evident, are rezistență la apă.

Lebooo Smart Sonic - funcții smart și conectarea la aplicația HUAWEI AI Life

Lebooo Smart Sonic Toothbrush nu este doar o periuță de dinți electrică, este una inteligentă. Și, dacă la smartphone-uri știm exact care e partea ”smart”, la periuțe ne dăm seama mai greu, pentru că nu există multe astfel de device-uri pe piață.

În primul rând, după cum ziceam mai sus, Lebooo Smart Sonic Toothbrush se leagă la smartphone prin Bluetooth, prin aplicația AI Life. Doar descarci aplicația AI Life și o adaugi de acolo. Procesul durează doar 15 secunde, lucru pe care îl apreciez enorm la orice device conectat.

Apoi, în aplicație vom găsi tot felul de opțiuni, rapoarte și funcționalități. Vedem bateria rămasă, modurile de periaj (36 în total, luând în calcul toate opțiunile - și sunt multe), durata de funcționare pentru fiecare spălare (în mod implicit este setată la 2 minute), poziția de start, rapoarte cu numărul de periaje pe zile și setări precum Splatter prevention (care adaugă un mic delay după apăsarea butonului de pornire, pentru a duce periuța cu pastă la gură fără a stropi în jur), Intensity Reminder (care afișează un avertisment în cazul periajului prea agresiv și face periuța să vibreze pentru atenționare) și Voice guidance (o ”antrenoare” care te va ghida pas cu pas în procesul de periaj al dinților).

De fiecare dată când te vei spăla pe dinți vei primi un scor - periuța se folosește de senzorii din dotare pentru a-ți urmări mișcările și, în funcție de cât de multă atenție ai acordat fiecărui cadran din gură, punctajul va fi mai mare.

Am testat precizia senzorilor periindu-mă prost și am fost surprins - acuratețea este foarte bună. Senzația de periaj este una cu care va trebui să te obișnuiești, mai ales dacă vii de pe o periuță clasică sau de pe una electrică cu rotații, nu sonică, însă senzația de dinți curați și de prospețime va fi de neegalat.

Și ziceam mai sus că baza magnetică nu o vei folosi foarte mult. Asta pentru că autonomia periuței este incredibilă - Lebooo Smart Sonic ar trebui să țină 90 de zile după o singură încărcare, deci periuța poate fi încărcată din trei în trei luni. E probabil cea mai rezistentă periuță electrică de pe piață.

Preț și concluzie

Ai zice că o periuță cu atâtea funcții și cu o autonomie atât de mare va costa o mică avere. Pentru că, știm cu toții, există periuțe de dinți ce trec de 2.000 de lei. Dar nu, Lebooo Smart Sonic are un preț de numai 399 de lei.

Pentru 399 de lei primești o periuță eficientă și extraordinar de ușor de personalizat când vine vorba despre stilul de periaj, trei capete care te țin 9 luni, o autonomie de 90 de zile și un antrenor personal care se va asigura că dinții tăi sunt mai sănătoși ca oricând.

E efectiv un gadget căruia nu îi poți găsi niciun fel de minus oricât ai încerca. Periuța Lebooo Smart Sonic va putea fi găsită în Huawei Online Store, magazinul online propriu pe care Huawei urmează să îl lanseze în viitorul foarte apropiat. Acolo vor putea fi găsite toate device-urile din ecosistemul Huawei. De asemenea, lansarea acestuia vine cu premii pentru consumatori, de la numeroase premii surpriză, la premiul cel mare - un HUAWEI Mate Xs.