Moto Z2 Play integrează un design unibody din metal și un ecran fullHD Super AMOLED de 5.5” În plus, smartphone-ul încorporează un procesor octa-core de 2.2GHz, 3GB memorie RAM (pentru versiunea cu 32GB spațiu de stocare) și o baterie de 3.000 mAh. Mai mult, opțiunea de încărcare rapidă asigură până la opt ore de funcționare cu doar 15 minute de încărcare.

Moto Z2 Play are o cameră foto principală de 12MP care îmbină tehnologiile de autofocus laser și dual pixel. Tehnologia autofocus laser de generație nouă cuprinde o rază extinsă de până la 5 metri care permite focalizarea de trei ori mai departe într-un mediu complet întunecat. Iar datorită camerei frontale de 5MP și flash-ului dual color, orice selfie, pe timp de zi sau noapte, va arăta foarte bine.

Datorită noului cititor de amprente, utilizatorii pot activa navigarea cu ajutorul unui singur buton pentru a face mai rapidă trecerea între ecrane. Comanda swipe stânga este folosită pentru a merge înapoi, dreapta pentru vizualizarea aplicațiilor recente, iar apăsarea scurtă pentru accesarea ecranului principal și apăsarea lungă pentru blocarea telefonului.

Dar cel mai important aspect al Moto Z2 Play este faptul că este un telefon modular care se poate transforma în funcție de nevoile utilizatorilor, cu ajutorul modulelor Moto Mods.

Noile Moto Mods pentru Moto Z2 Play

Moto GamePad va permite transformarea telefonului Moto Z într-o consolă de gaming portabilă dintr-o singură mișcare. Moto GamePad cuprinde două manete de control, D-pad și patru butoane de acțiuni pentru o experiență de gaming autentică. Accesoriul este dotat și cu un acumulator de 1035 mAh pentru o experiență de gaming de durată.

Dacă prima generație JBL SoundBoost a fost un imbold pentru a începe petrecerea, cu noul sistem optimizat JBL SoundBoost 2 experiența va fi una memorabilă. Accesoriul oferă o capacitate de redare integrată de 10 ore, iar datorită stratului impermeabil nicio picătură de apă nu mai poate opri muzica. JBL SoundBoost 2 este disponibil în culorile roșu, albastru sau negru, are un contur îmbunătățit pentru o senzație mai plăcută în mână, și este compatibil cu noua aplicație JBL EQ. În plus, a fost lansată și o nouă aplicație, denumită My JBL SoundBoost 2, care permite controlul sunetului.

Încărcarea telefonului devine acum mai ușoară și mai rapidă cu pachetul Moto TurboPower. Accesoriul poate reîncărca telefonul rapid (până la 15W) atunci când este nevoie, iar funcția de încărcare rapidă va ridica nivelul acumulatorului până la 50% în doar 20 de minute.

Cablul de alimentare devine opțional cu Moto Style Shell pentru încărcare wireless. Acest Moto Mod aduce încărcarea wireless rapidă (până la 10W) pe telefonul Moto Z, într-un mod atractiv și elegant. Accesoriul este disponibil în mai multe variante de design, pentru ca telefonul să se asorteze mereu stilului și dorințelor utilizatorilor.

Moto Z2 Play și noile accesorii Moto Mods sunt disponibile în România începând cu data de 13 septembrie 2017, într-o campanie de pre-ordering, desfășurată împreună cu eMag, în care fiecare comandă de Moto Z2 Play va beneficia în mod gratuit și de o cameră Moto 360.

Smartphone-ul Moto Z2 Play va fi disponibil la prețul recomandat de 2399 RON, iar modul Moto 360, o cameră 360 care poate fi atașată cu ușurință telefonului va fi disponibil la prețul recomandat de 999 RON.