Gama Yoga de la Lenovo a fost mereu orientată către cei care creativi, care caută flexibilitatea, către cei pentru care designul contează, care cred că orice device din arsenalul lor trebuie să fie un statement piece.

Lenovo Yoga 9i și Lenovo Yoga Slim 9i vin să completeze gama Yoga recent anunțată și să ofere specificații de top celor care își doresc laptopuri portabile și ultraportabile cu personalitate.

Lenovo Yoga 9i

Lenovo Yoga 9i este un laptop vârf de gamă disponibil în două dimensiuni: 14 sau 15 inch. Este un laptop care combină pielea cu un metal folosit în industria aerospațială. Are un design cu totul inedit, nu doar la exterior, ci și odată ce îi ridici capacul.

Sub ecranul cu margini foarte subțiri vedem tastatura, dar și un palmrest realizat complet din sticlă care conferă un plus de eleganță și, probabil, o senzație foarte plăcută la atingere. Tastatura a fost îmbunătățită pentru a oferi o senzație mai satisfăcătoare la fiecare apăsare, iar touchpad-ul nu are butoane, dar oferă feedback haptic, un alt aspect inedit.

Soundbarul e integrat într-un modul rotativ ce urmărește traiectoria ecranului, astfel sunetul e mereu orientat către privitor și nu există posibilitatea blocării difuzoarelor. Dacă tot am ajuns la această categorie, merită menționat faptul că sunetul este certificat Dolby Atmos.

Revenind la display, acesta are rezoluție 4K și este certificat de Adobe, compatibil HDR și Dolby Vision pentru cele mai bune rezultate atât la urmărirea conținutului multimedia cât și la crearea lui. Evident, ecranul se dă complet peste cap și există și un stylus ce se ascunde în carcasă.

Lenovo Yoga 9i vine cu cele mai noi procesoare Intel, promite o autonomie de până la 18 ore, dispune de conectivitate Wi-Fi 6 și are un sistem de răcire nou. Yoga 9i promite și încărcare rapidă pentru productivitate crescută.

Lenovo Yoga Slim 9i

Lenovo Yoga Slim 9i e construit după aceeași filosofie ca modelul 9i simplu, dar vine doar în variantă de 14 inch și e considerabil mai subțire, fiind orientat către portabilitate sporită. Vine și versiunea cu o carcasă din piele, are palmrest din sticlă și același touchpad cu feedback haptic.

Display-ul UHD este de tip IPS și e compatibil cu standardele HDR, iar la ridicarea ecranului laptopul pornește automat și utilizatorul este logat cu ajutorul camerei ce scanează fața. Asta asigură o pornire foarte rapidă.

Yoga Slim 9i are o greutate de numai 1,2 kg și o grosime de numai 13,9 mm.

Lenovo Tab 11 Pro

S-ar părea că tabletele au revenit în forță în perioada lockdown-ului și a pandemiei, fiind din ce în ce mai utilizate, în special pentru redarea de conținut video. De aceea Lenovo a anunțat lansarea Tab 11 Pro, o tabletă premium creată special pentru vizionarea filmelor.

Aceasta are un ecran OLED de 11,5 inch cu rezoluție 2560x1600 și promite o autonomie de 15 ore la redarea de conținut video. E genul de tabletă pe care poți urmări toată trilogia Lord of The Rings în versiunea extended și încă un film la alegere.

Cei de la Lenovo au integrat pe Tab 11 Pro și un sistem audio quad de la JBL, certificat Dolby Atmos, pentru o experiență audio pe măsura experienței vizuale.

Procesorul este un Snapdragon 730G, care ar trebui să ofere o experiență de utilizare foarte bună, iar memoria RAM este 6GB.

Tab 11 Pro dispune de login fără atingere, iar camera frontală este duală și oferă background blur pentru videoconferințe.

Lenovo Smart Clock Essential

Lenovo Smart Clock Essential este un ceas de masă inteligent, gândit pentru orice încăpere a locuinței tale smart. Este un dispozitiv prin care poți controla vocal orice device conectat din casă, un difuzor integrat cu Google Assistant și cu un display care afișează mereu ora și temperatura.

Lenovo Smart Clock Essential vine și cu o lumină LED în partea din spate, pentru a te ajuta să navighezi noaptea prin casă, dar și cu un port USB ce permite încărcarea unui smartphone. Acest device e menit să vină în completarea gadgetului Lenovo Smart Clock, ce dispune de un display tactil și funcții mai avansate.