Lenovo Yoga C930 renunță la balamaua specială folosită de companie până acum, dar nu o face de amorul artei. De fapt, chiar o face de amorul artei. Balamaua se rotește odată cu monitorul, iar pe ea este montat un soundbar Dolby Atmos. Astfel, poți experimenta cel mai bun sunet, indiferent dacă folosești noul Yoga C930 ca laptop clasic, ca tabletă, sau în formă de ”cort”.

Pe lângă sunet foarte bun, laptopul promite și imagini excelente, mulțumită panoului 4K HDR cu Dolby Vision. Același ecran poate fi folosit și de către designerii grafici, laptopul integrând un stylus Wacom, ascuns în partea din spate.

Performanțele sunt și ele foarte importante la un astfel de laptop, iar cei de la Lenovo au integrat până la 16GB memorie RAM, până la 2TB de stocare de tip PCIe, procesoare Intel Core i5 sau Intel Core i7. Autonomia este și ea impresionantă, Lenovo Yoga C930 promițând până la 14 ore de folosire pentru versiunea cu display full HD și până la 9-10 ore pentru versiunea cu display 4K.

Lenovo Yoga C930 mai vine și cu Alexa la pachet, fiind dotat cu microfoane performante care promit să te audă și din partea cealaltă a camerei. Iar pentru cei cărora le pasă de intimitate, Lenovo a integrat și un slider prin care se poate obtura webcamul.

Lenovo Yoga C930 va fi disponibil pe piață începând din luna septembrie și prețurile încep de la 1499 de euro.