LG a colaborat cu un laborator de tehnologie ergonomică de top pentru a analiza urechile a sute de subiecți pentru a crea Arc Design, cu o tijă a căștilor cu 4,4 milimetri mai scurtă decât pe modelele anterioare pentru a crea echilibrul perfect pentru un stil de viață activ. Și deoarece căștile din seria FP sunt clasificate IPX4, căștile pot fi purtate fără griji în timpul sesiunilor de antrenament sau în ploaie.

Nou pentru gama LG TONE Free, Spatial Processing de la Meridian Audio oferă un sunet care pare să vină din toate direcțiile. O altă specificație nouă este 3D Sound Stage, care extinde scena sonoră pentru a aduce utilizatorilor un sunet mai realist pentru o experiență de ascultare mai captivantă. Cu drivere și diafragme mai mari, îmbunătățite, cu margini din silicon care permit mai multă flexibilitate, noile modele TONE Free oferă acum bass mai puternic, fără a compromite claritatea sau detaliile.

Cu trei microfoane în fiecare cască, noua serie FP oferă o experiență de apel mai bună, făcând vocea utilizatorului mai clară și scăzând zgomotul ambiental. Cu noul mod Whispering utilizatorii pot aea apeluri confidențiale clare, apropiind casca dreaptă de gură, ca pe un microfon dedicat - soluție pentru efectuarea și preluarea apelurilor în medii precum o bibliotecă sau un metrou aglomerat.

Anularea activă a zgomotului pe noile căști TONE Free elimină sunetele de joasă frecvență care nu pot fi blocate complet de terminalele de anulare a zgomotului ambiental. Microfoanele de pe căști receptează zgomotele și le neutralizează producând unde sonore identice, care sunt imperceptibile ascultătorului.

LED-ul UV-C încorporat în singurele carcase de încărcare Uvnano din industrie este testat pentru reducerea bacteriilor de pe difuzoarele căștilor cu 99,9% în doar cinci minute atunci când se încarcă prin cablu sau wireless.

Noile căști LG oferă până la 10 ore de timp de redare între încărcări pentru un total de 24 de ore de utilizare atunci când sunt utilizate cu carcasa de încărcare. Iar cu încărcarea rapidă, cinci minute în carcasă echivalează cu o oră completă de ascultare.

Împreună cu aplicația TONE Free, cele mai noi căști LG oferă și mai multe funcții cu acces la un egalizator, mod Ambient Sound, personalizarea controlului tactil și Find My Earbuds pentru a vă ajuta să localizați fiecare cască atunci când ați pierdut-o. În aplicație există în același timp LAB, unde utilizatorii pot accesa setări speciale, cum ar fi Whispering Mode și Game Mode.

Noua serie LG TONE Free FP va fi disponibilă începând cu această lună pe piața din România într-o gamă de culori precum Charcoal Black, Pearl White și Haze Gold.