LG G6 e următorul telefon de top pe care vrea să-l lanseze firma sud-coreeană și avem primele imagini cu el. Dispozitivul va veni cu un ecran mare, un aspect 2:1 și vrea să aducă din nou LG în top, după un an greu cu LG G5, telefonul modular care nu a fost apreciat pe piață.

lg g6 smartphone snapdragon 821

"The Verge" a publicat primele imagini cu telefonul care urmează să fie lansat, am decis să le publicăm pentru a vă da un teaser legat de ce vom vedea anul acesta. În lumea telefoanelor schimbările mari nu vor mai apărea în următoarea perioadă, așa că LG G6 se concentrează pe un design mult mai clasic.

Dispozitivul seamănă cu iPhone sau Oneplus, pentru că are un cadru de metal, iar ecranul va avea o dimensiune de 5,7 inci. Un alt amănunt interesant e că LG G6 nu va avea noul procesor Snapdragon 835, pentru că Samsung a cumpărat toate cipurile disponibile de la Qualcomm pentru lansarea Galaxy S8 din aprilie (se pare că telefonul nu va sosi la târgul de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona, ci va fi întârziat. Samsung nu mai vrea să se grăbească, așa cum a făcut-o cu Samsung Galaxy Note 7).

LG G6 va avea procesorul Qualcomm 821, care poate fi găsit în recent lansatul HTC U Ultra.