LG G6 e noul model lansat de sud-coreeni la Mobile World Congress 2017. După eșecul de anul trecut cu LG G5, un telefon modular care nu a fost apreciat de piață, LG încearcă o abordare clasică anul acesta. Urmărim lansarea LG G6 de la Barcelona în format live text.

lg g6 smartphone mwc 2017

LG G6 e un telefon mai simplu. Ideea de bază de la care pleacă LG G6 e cea de lifestyle - oamenii vor un telefon mare, dar într-un corp destul de mic. Practic, rația dintre ecran și corp trebuie să fie cât mai mică. Astfel, LG G6 are un ecran de 5,7 inci. Comparat cu alte telefoane, e la fel de mare ca un terminal cu ecran de 5,2 inci.

Ecranul are un format mai ciudat. E 18:9, cunoscut și ca Univisium, un format lansat de regizorul italian - Vittorio Storaro. Potrivit acestuia, avantajul e că un asemenea format elimină scalarea și cropul din cadrul unor videoclipuri.

Camera foto de pe LG G6 are o interfață nouă, cu multiple funcții, de la fotografii pătrate, până la selfie-uri mai bune și automate.

https://www.youtube.com/watch?v=uprfC3AhGu0

Camera principală are 13 megapixeli, iar camera frontală are 5 megapixeli.

Bateria are 3.300 de miliamperi, iar ecranul are o rezoluție 2880x1440 de pixeli. Pe spate există și un senzor de amprentă.

specificatii tehnice lg g6

Cei care vor cumpăra LG G6 vor primi conținut plătit în valoare de 200 de dolari din Google Play Store, inclusiv în jocuri cum ar fi Temple Run 2. E o oferta pentru a demonstra calitățile de gaming ale LG G6. Odată cu LG G2, Temple Run 2 adaugă noi niveluri și oferă utilizatorilor de LG G6 monede virtuale de 50 de dolari, care pot debloca toate personajele din joc.

lg g6 smartphone mwc 2017

LG G6 e o combinație de metal și sticlă. Marginile sunt aluminiu, la fel ca și partea din spate. De asemenea, camera din spate e plată.

Telefonul sosește în trei culori - alb, negru și albastru. Nu foarte imaginativ din partea LG, dar cuminte, așa cum este tot telefonul. LG a vorbit în timpul evenimentului despre absența unui design prea "flashy", care să fure ochii.

Telefonul are un procesor Qualcomm Snapdragon 821

This slideshow requires JavaScript.

Urmărește mai jos evenimentul și ultimele informații în format live text.