În cadrul Premiilor EISA din acest an, patru produse LG (două televizoare, un soundbar și o boxă) – LG OLED TV (modelul OLED65E9), LG NanoCell TV (modelul 65SM9000), LG Soundbar (modelul SL8YG), LG XBOOM Go (modelul PK7) – au fost recunoscute pentru performanța lor excepțională, designul inovator și valoarea adusă consumatorilor.

Televizorul LG OLED TV AI ThinQ a fost numit CEL MAI BUN TELEVIZOR PREMIUM OLED EISA 2019-2020, marcând al optulea an consecutiv în care un televizor OLED LG a primit cea mai mare distincție în această categorie. Deja câștigător al râvnitului Premiu de Aur din cadrul iF Design Awards din acest an, televizorul de 65 de inch din seria E beneficiază de procesorul inteligent LG de a doua generație, α (Alpha) 9 Gen 2.

Microcipul oferă o calitate îmbunătățită a imaginii și sunetului, datorită inteligenței artificiale, dezvoltându-se pornind de la contrastul infinit și culorile corect redate pentru care este renumită tehnologia OLED de la LG. Juriul EISA a lăudat designul modelului OLED 65E9, ce încorporează sticla transparentă pentru a crea iluzia unui ecran ce plutește în aer, făcând acest televizor un element de atractiv pentru orice spațiu.

Televizorul LG NanoCell TV AI ThinQ a primit disticția de top TELEVIZOR SMART HOME EISA 2019-2020 pentru performanța sa audiovizuală uimitoare, grație tehnologiei sale de afișare NanoCell, Full Array Local Dimming (FALD) și procesorului α7 Gen 2. Juriul EISA a fost impresionat de experiența îmbunătățită de utilizare și convenabilitatea oferite de platforma LG AI ThinQ și încorporarea perfectă a Google Assistant și Amazon Alexa.

LG Soundbar și difuzorul portabil LG XBOOM Go au câștigat la categoriile SOUNDBAR EISA 2019-2020 și DIFUZOR MOBIL EISA 2019-2020 pentru calitatea excepțională a sunetului rezultată din colaborarea LG cu Meridian, renumiții furnizori britanici de echipamente audio premium.

“Suntem onorați ca produsele noastre video și audio inovatoare să fie recunoscute de către o organizație atât de respectată și de încredere precum EISA,” a declarat Brian Kwon, președinte al companiilor LG Mobile Communications și LG Home Entertainment. “Vom continua să creștem și să ne folosim investițiile continue în inovație pentru a le prezenta consumatorilor soluții inteligente de home entertainment ce fac viața mai bună.”

EISA este cea mai mare organizație editorială din lume pentru electronice de larg consum, reprezentată de 55 de publicații din 29 de țări.