Sunt multe avantaje care vin la pachet odată cu achiziționarea unui proiector. În primul rând, diagonala ecranului e cam cât de mare vrei tu să fie, iar dacă ai un perete alb disponibil în sufragerie te poți bucura de o experiența cu cea de cinematograf. Apoi, proiectoarele LED au o durată de viață mult mai ridicată decât cea a multor TV-uri. De asemenea, ele pot contribui la un aspect mai minimalist al sufrageriei.

Noi am ales câteva proiectoare 4K, premium, pentru cei care au spațiul și bugetul necesar să se bucure de ele la adevărata lor valoare.

Proiector 4K de la Benq

Cel mai accesibil proiector 4K din lista noastră vine de la Benq. Modelul Zowie W1700 promite o durată de viață de 15.000 de ore de utilizare, are luminozitatea de 2.200 de lumeni și un raport de contrast de 10.000:1. Beneficiază de o serie de funcții avansate care garantează păstrarea acurateții culorilor și a clarității imaginii. În plus, proiectorul e compatibil cu standardele HDR, pentru imagine cât mai apropiată de realitate, și e capabil să proiecteze o imagine cu diagonală de până la 7,5 metri. Poți cumpăra proiectorul 4K de aici.

Proiector 4K UHD de la Optima

Următorul proiector 4K din lista noastră vine de la optima. Are un raport de contrast 1.000.000, extrem de ridicat, și o luminozitate foarte puternică, de 3.000 de lumeni. Este un proiector care va afișa imaginile excelent chiar și în cele mai luminoase sufragerii. Proiectorul 4K este compatibil cu standardele HDR și are o funcție care transformă conținutul non-HDR în conținut HDR. Îl poți conecta și la smartphone, printr-un cablu MHL, și are și un port USB pentru încărcarea telefonului. Îl poți cumpăra de aici.

Proiector 4K profesional de la Panasonic

Ultimul proiector 4K din lista noastră este unul profesional și are un preț absolut exorbitant. Vi-l și spunem, ca să nu aveți surprize la accesarea link-ului: 595.647 lei. Este pentru cei care nu doar vor să-și transforme sufrageria în cinematograf, ci vor să-și construiască un cinematograf. E pentru evenimente, spectacole, nu pentru uz casnic. Dar, dacă vi-l doriți, îl puteți cumpăra de aici.