LG V50 ThinQ este răspunsul LG pentru smartphone-urile pliabile. Este (sau mai bine zis poate fi) un smartphone cu două ecrane, cu o balama între ele. LG nu crede că e momentul potrivit pentru smartphone-urile cu ecrane pliabile și a venit cu ThinQ la MWC ca să ne arate că nu stă degeaba pe frontul gadgeturilor ciudate.

LG V50 ThinQ are un ecran de 6,4 inch și rezoluție QHD. Are un procesor Snapdragon 855 și 6GB RAM, o baterie de 4.000 mAh, trei camere principale și două frontale și, dacă vrei, un ecran secundar de 6,2 inch și rezoluție fHD+, atașat de o carcasă cu balama.

Grosimea este destul de mare dacă închizi cele două ecrane, dar LG a găsit câteva întrebuințări pentru un astfel de ”pachet”. În primul rând, vei putea face multitasking mai eficient, vei putea folosi al doilea ecran pe post de gamepad în jocuri, vei putea trimite capturi de ecran de pe un ecran pe altul cu ușurință.

Balamalele par destul de fragile, iar pachetul are o grosime destul de mare, dar V50 ThinQ s-ar putea să îi entuziasmeze pe unii. Nu e primul smartphone dual cu un astfel de sistem - ASUS ROG Phone vine și el cu un al doilea display detașabil, dar acela e un joc destinat exclusiv gamerilor.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.