Funcționalitatea oferă clienților Libra Internet Bank cea mai simplă cale de a deschide un cont de tranzacționare și de a investi direct de pe telefonul mobil la Bursa de Valori București și pe cele mai mari burse din lume, prin serviciul furnizat integral de către TradeVille.

Oportunitățile de investiții locale și internaționale sunt la îndemână în același ecran, transferurile de bani din contul bancar în contul de tranzacționare sunt practic instant, iar asistența e promptă și prietenoasă.

“Continuăm să simplificăm lucrurile și să adăugăm valoare serviciilor pe care le oferim clienților noștri. Prin noua opțiune, cei care vor să facă investitii pe bursele interne sau internaționale vor găsi în aplicația noastră de mobil o secțiune dedicată, care le va facilita deschiderea și operarea unui cont de tranzacționare pe platforma partenerului nostru, TradeVille”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

"Banking și investiții bursiere mobile, completarea e atât de firească în 2021. Tehnologia ne permite acum să accesăm servicii financiare integrate cu doar câteva click-uri din același ecran familiar de telefon. În parteneriatul anunțat astăzi, TradeVille aduce experiența de 25 de ani pe piața de capital și consecvența celui mai activ broker pentru clienții de retail. Credem într-un viitor simplu, accesibil și prietenos al finanțelor personale în România completat de onestitate și respect pentru client", a declarat Mihaela Bîciu, Director General al TradeVille.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.

TradeVille este un broker cu vechime de peste 25 de ani pe piața de capital din România și oferă clienților de retail acces facil și rapid la Bursa de Valori București și la marile burse internaționale. La TradeVille, deschiderea conturilor de tranzactionare este 100% online, clienții putând investi de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe telefoane mobile. În 2020, TradeVille a primit din partea Bursei de Valori București cele mai multe trofee la ceremonia de premiere a performanțelor bursiere: Brokerul anului pe segmentul de retail, Premiul pentru inovație în industria de brokeraj și, respectiv, Cel mai activ intermediar pe piața primară a pieței AeRO.