Lidl Digital va funcționa ca un centru de excelență în IT ce va furniza soluții de e-commerce și management pentru platformele digitale ale retailerului german. Astfel, Lidl Digital își propune să dezvolte soluții tech creative pentru tendințele digitale de consum.

”Lidl Digital se poziționează în zona de top a hub-urilor de tehnologie din România, atât prin prisma complexității proiectelor, cât și a rolului pe care îl joacă în strategia globală de digitalizare a Lidl”, a declarat Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Hub-uri de tehnologie similare mai sunt deschise sub sigla Lidl Hub și în Barcelona și Sofia.

Lidl Digital - joburi în IT disponibile

Lidl Digital își va începe activitatea în București în luna martie, campania de recrutare fiind în plină desfășurare, atât pentru arhitecți software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java, precum și pentru Scrum Masteri, Business Analysts și Application Managers.

Pe lângă un pachet salarial și beneficii atrăgătoare, compania oferă concediu sabatic și concediu pentru dezvoltare personală. Hub-ul Lidl va angaja în cursul anului 2018, peste 100 de arhitecți software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java. Echipa își va concentra activitatea pe creșterea platformelor digitale Lidl.

Lidl Digital, divizia de ecommerce Lidl

Toate pozițiile disponibile, precum și detalii despre Lidl Digital România pot fi găsite pe site-ul www.lidldigital.ro.

Lidl Digital este divizia de e-commerce a Lidl, care susține și completează operațiunile offline ale retailerului german. De peste un deceniu, Lidl Digital dezvoltă modelele de afaceri digitale ale Lidl, în calitate de specialist în e-commerce.