Ține cont de faptul că vei avea printre clienți și antreprenori care nu se pricep chiar la toate aspectele dezvoltării unui business, iar pentru acest lucru au nevoie contant de specialiști în drept, web development, marketing, social media, consultanță de business sau design.

Pentru a răspunde nevoilor oricărei afaceri am dezvoltat un magazin online de servicii pe care l-am denumit simplu, BizTool.ro. Și pentru a oferi cele mai bune soluții, am apelat la specialiști care pot ajuta.

Platforma se lansează în faza beta publică și vom adăuga în permanență noi și noi specialiști pentru ca utilizatorii să-i poată găsi mai ușor în România atunci când au nevoie.

Dacă vrei să te numeri și tu printre specialiștii de pe BizTool.ro, sau vrei doar să câștigi mai multe proiecte de freelancing, am aflat care sunt limbajele de programare și skill-urile online care-ți vor aduce mai mulți bani, fiind la mare căutare în rândul clienților care au nevoie de ajutor.

JavaScript

JavaScript este unul dintre cele mai versatile (și utile) limbaje de programare pe care ar fi bine să le știe un programator. Poate fi folosit pentru orice operațiune de backend pe servere și până la programarea device-urilor din Internet of Things prin intermediul Node-RED.

În esență, marea majoritate a joburilor din IT care au nevoie de oameni care cunosc acest limbaj are legătură cu domeniul web: web developer, full-stack developer, front-end developer.

Dacă ai nevoie de un developer care să-ți facă un site memorabil pentru firmă, ori o aplicație utilă, poți căuta pe BizTool. Iar dacă te numeri printre specialiștii care știu web development și vrei să-ți împărtășești cunoștințele cu oamenii din comunitate, scrie-ne office@biztool.ro pentru mai multe detalii.

UX design

Un om care să creeze un user experience bun pentru utilizatorii care accesează un site este întotdeauna la mare căutare. Un UX deisgner pune accent pe utilizator – user experience -: care sunt obiceiurile lui, problemele, nevoile acestuia, putând să-i ofere soluțiile care-i pot îmbunătăți experiența.

WordPress

În mod normal, web developerii preferă să contruiască de la zero propriile site-uri. Nu trebuie să-i știrbim, însă, WordPress-ului din calități, mai ales că este platforma preferată a celor mai mulți oameni care și-au creat bloguri, sau care vor, pentru început, un site cu funcționalități basic pentru afacerea lor.

Dacă știi să construiești un site pe WordPress și să-l optimizezi SEO vei avea clar de câștigat clienți care au nevoie de ajutor. Poți să-ți oferi experiza înscriindu-te ca specialist SEO pe platforma BizTool.ro.

Soft skills

În ziua de azi, pentru a găsi un job bun, sau pentru a ajunge să fii angajat pe mai multe proiecte de freelancing și a ajunge, astfel, să câștigi mai mulți bani, e nevoie să ai, pe lângă studii și cursuri de specializare, și anumite soft skill-uri. În esență, să fii capabil să te adaptezi oricărei situații și să lucrezi bine cu oamenii din echipă. În acele soft skill-uri intră capacitatea de a comunica eficient, de a relaționa bine în cadrul unei echipe, de a te adapta oricărei situații și de a soluționa problemele apărute.

Ești un specialist care vrea să se promoveze către comunitate prin BizTool? Scrie-ne pe office@biztool.ro pentru detalii.

Facebook

Tot timpul pe care-l petreci pe Facebook s-ar putea să îți aducă și ceva bani în plus. Asta dacă știi să realizezi și să pui în aplicare, printre altele, strategii de marketing online, să gestionezi conturile de social media ale companiei și ale clienților existenți, să optimizezi în permanență conținutul social media prin transmiterea unor noi informații, promovarea și lansarea serviciilor companiei.

În caz că ai nevoie de ajutorul unui specialist în promovare pe Facebook, accesează BizTool.ro. Iar dacă te numeri printre cei care mănâncă Facebook pe pâine, ești experimentat în SEO, content marketing, și mai știi și promovare prin Google Ads, înscrie-te ca specialist pe platformă.

Am mai povestit despre BizTool.ro și aici:

Gabriela Bejan, omul de Marketing, priceput la scris și la vorbe: ”construiește planificat, cu obiective clare în minte”

BizTool.ro: Alexandra, artistul care-ți va face logo-uri memorabile

Ana-Maria Udriște, avocatul care face Dreptul să fie simplu și-ți explică de ce ai nevoie să planifici pe termen lung