Logitech G502 LIGHTSPEED combină precizia și tehnologiile Logitech wireless, cu un design îndrăgit de fani și conceput pentru înaltă performanță.

Logitech G502 LIGHTSPEED păstrează forma și setul de caracteristici ale modelului original, adăugând tehnologiile wireless LIGHTSPEED și POWERPLAY și are o greutate cu șapte grame mai mică. Pentru a face acest lucru posibil, echipele de inginerie și design Logitech G au reexaminat fiecare element al modelului G502 și au încorporat inovațiile aduse mouse-ului de gaming Logitech G PRO Wireless, inclusiv designul peretelui subțire și structura endoscheletului.

Noul Logitech G502 LIGHTSPEED este un dispozitiv modern care în același timp păstrează esența celui mai apreciat mouse Logitech. Structura mecanică și cea electrică au fost modificate pentru a putea include tehnologia wireless premiată LIGHTSPEED și tehnologia de încărcare wireless POWERPLAY, toate într-un ansamblu complex, care include și senzorul de înaltă performanță HERO 16K.

Designul exterior este familiar, dar în același timp inconfundabil de nou. Această nouă generație a modelului G502 LIGHTSPEED este mai ușoară, mai complexă și mai avansată. Proiectat pentru performanță și precizie, acest mouse are un design îmbunătățit cu pereți subțiri, care oferă mai mult spațiu în interiorul carcasei astfel încât să poată fi încorporate tehnologii noi, fără a compromite durabilitatea sau calitatea materialelor. Mouse-ul dispune de 11 butoane programabile care pot fi personalizate prin intermediul software-ului Logitech G HUB pentru a efectua acțiuni individuale sau pentru a atribui comenzi macro. În plus, Logitech G502 LIGHTSPEED dispune de o rotiță de scroll dual-mode ultra-rapidă și un sistem de greutate ajustabilă cu șase greutăți - patru de 2g și două de 4g - pentru a regla greutatea și echilibrul mouse-ului astfel încât să se potrivească cu stilul fiecărui jucător.

Logitech G502 LIGHTSPEED oferă confort superior pe tot parcursul utilizării, având secțiuni laterale din cauciuc texturat și un design potrivit persoanelor dreptace, care a încântat milioane de jucători de ani de zile.

Mai mult de atât, noul Logitech G502 LIGHTSPEED nu conține PVC în construcția sa și dispune de certificare Plastic Neutral. Acest lucru înseamnă că, la fiecare achiziție, Logitech ajută la finanțarea programelor Plastic Bank care spijină îndepărtarea plasticului răspândit în oceane și din mediul înconjurător.

Logitech G502 LIGHTSPEED vine echipat cu tehnologii proprietare Logitech utilizate în industria de gaming precum:

  • Tehnologia wireless ultra-rapidă LIGHTSPEED - Asigură jucătorilor o experiență de joc mai rapidă decât cea oferită de dispozitivele cu fir, o conexiune wireless end-to-end optimizată, care asigură o viteză de răspuns rapidă și rezistență ridicată pentru a asigura performanța la nivel de competiție.
  • Sistemul de încărcare wireless POWERPLAY - Asigură încărcare continuă, chiar și în timpul sesiunilor de gaming. Noul mouse se conectează wireless la POWERPLAY pentru a beneficia de încărcare eficientă și transfer de date printr-un singur cablu USB.
  • Senzorul Logitech HERO 16K - Cel mai performant senzor, care oferă o viteză de răspuns excepțională, precizie ridicată, rezoluție de până la 16.000 DPI și tracking capabil să depășească 400 IPS fără accelerare, filtrare sau netezire.
  • Logitech G HUB recunoaște în mod automat mouse-ul Logitech G502 LIGHTSPEED, permițând accesul complet la caracteristicile personalizabile. De asemenea, permite alegerea funcțiilor, atribuirea comenzilor macro și realizarea unor profiluri de culori personalizabile. Acum, jucătorii pot salva mai multe profiluri pentru jocurile preferate și pot schimba între ele rapid.

Preț și disponibilitate

Mouse-ul wireless Logitech G502 LIGHTSPEED va fi disponibil pe site-ul LogitechG.com și în magazinele partenere începând cu luna mai, la un preț recomandat de 689.99 lei. Mai multe informații se găsesc pe pagina Logitech.com și blogul oficial.