Noul portofoliu Acer include dispozitive din gamele ConceptD, Aspire, TravelMate, Nitro și Predator.

Acer ConceptD - un portofoliu complet de produse proiectate pentru creatorii de conținut

ConceptD este un nou brand de produse premium de ultimă generație, desktop-uri, notebook-uri și monitoare create pentru profesioniștii și pasionații de design

Utilizatorii vor putea ajusta imaginile cu o precizie profesională și finaliza în cel mai scurt timp proiecte dificile de design grafic 2D, cu ajutorul procesorului Intel Core i7 puternic din a 8-a generație și a unităților grafice Radeon RX Vega M GL. Noul dispozitiv este subțire și ușor, cu un design modern care arată excelent în orice mediu de lucru sau în deplasare. Dispune de un șasiu metalic premium cu aliaj de magneziu și aluminiu în zona superioară și cu aliaj de magneziu și litiu în zona inferioară, ecran 4K UHD validat PANTONE cu 100% Adobe RGB și Delta E<2. Cu o greutate de doar 1,5 kg și o grosime de 16,9 mm, noul model are rame înguste de doar 6,22 mm și un raport ecran-carcasă de 80% pentru mai mult spațiu vizual.

Modelul ConceptD 5 prezentat în cadrul evenimentului va fi disponibil în România din luna iunie, la prețuri începând de la 6.000 RON.

Acer Aspire 7: Performanțe de top

Noua serie de notebook-uri Acer Aspire acoperă un spectru larg de nevoi ale utilizatorilor și continuă să își depășească rivalii prin echiparea cu cele mai noi procesoare și unități grafice, precum și cu ecrane FHD cu rame înguste.

Dedicat celor care își doresc un notebook performant și ușor de luat oriunde - cum ar fi designerii și creatorii de conținut - Acer Aspire 7 nu este doar un dispozitiv elegant, cu design metalic, ci oferă și performanțe de top, procesoare puternice și calitate audio superioară. Echipat cu un procesor Intel® Core™ i7 din a 8-a generație, cea mai nouă placă grafică NVIDIA® GeForce® GTX și memorie DDR4 de până la 16 GB, Aspire 7 are puterea de a efectua sarcini multiple cu ușurință și rapiditate.

Acer Aspire 5: Puternic, practic și multifuncțional, pentru utilizare zilnică

Destinat utilizării de către familie, bloggeri, fotografi și pasionați care au nevoie de computere mai puternice, cu funcții variate, Acer Aspire 5 este proiectat pentru mobilitate și stil. Cu o carcasă superioară din aluminiu, o grosime de doar 17.95 mm și ecrane FullHD IPS de până la 15.6 inci, un procesor Intel Core i7 din a 8-a generație cu grafică NVIDIA GeForce MX250 sau un procesor AMD Ryzen din a 2-a generație cu Radeon Vega, noul Aspire 5 oferă performanțe excelente, cu timpi de încărcare mai rapizi ai aplicațiilor și multitasking mai ușor. Designul cu rame înguste de 7,82 mm oferă mai mult spațiu pe ecran, afișajul Full HD IPS și Acer Color Intelligence oferă culori clare și realiste, iar tehnologia Acer TrueHarmony dă viață muzicii și filmelor, cu o claritate realistă a sunetului.

Acer Aspire 3: Un dispozitiv accesibil pentru muncă, școală și divertisment

Construit pentru a menține utilizatorii activi, implicați și în mișcare, Acer Aspire 3 este un laptop elegant, clasic, cu un design subțire, finisaj tactil impresionant, care vine în variante de ecran FullHD de 14", 15,6" și 17,3", iar rezoluția 1080p oferă culori vibrante, clare și realiste.

Noua serie Aspire va fi disponibilă în România din luna august, la prețuri începând de la 3.700 RON pentru Aspire 7, 1.900 RON pentru Aspire 5, 1.300 RON pentru Aspire 3 și 1.200 RON pentru Aspire 1.

Noi laptopuri de gaming din seria Nitro de la Acer

Noile notebook-uri de gaming Nitro 7 vor atrage toate privirile datorită design-ului metalic și subțire, cu o grosime de doar 19.9 mm, un raport ecran-carcasă de 78% și până la 7 ore durată de viață a bateriei.

Noul Acer Nitro 7 este un dispozitiv ideal pentru jucătorii obișnuiți care caută cele mai bune performanțe atât în materie de design, cât și de performanță. Acesta are un șasiu metalic nou, elegant și subțire, cu o grosime de doar 19,9 mm. Ecranul de 15,6 inci de înaltă rezoluție reproduce culori reale la o rată de refresh de 144 Hz, cu un timp de răspuns de 3 ms, pentru o experiență de joc fluidă, fără întreruperi - factor crucial în timpul oricărei lupte. Un procesor Intel® Core™ din a 9-a generație și cele mai noi unități grafice NVIDIA alimentează Nitro 7 pentru a oferi o experiență de joc excelentă.

Noua serie Acer Nitro va fi disponibilă în România din luna iunie, la prețuri începând de la 3.700 RON pentru Nitro 5 și 4.900 RON pentru Nitro 7

Predator Helios – Performanțe extreme si design neconvențional

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale noului Helios 700 este, în același timp și extrem de utilă. Tastatura HyperDrift face parte din arhitectura termică a notebook-ului, care este alcătuită din două ventilatoare patentate Acer AeroBlade™ 3D din generația a 4-a, cinci conducte de căldură din cupru, o cameră de vapori și tehnologia Acer CoolBoost™. Prin simpla glisare a tastaturii în față, două prize suplimentare de aer sunt descoperite deasupra tastaturii și sub ecran, oferind componentelor puternice care generează căldură debit suplimentar de aer pentru răcire maximă și overclockare fără compromis. Panoul din sticlă oferă, de asemenea, o vedere asupra conductelor de căldură ale laptopului.

Cel mai bine vândut notebook Predator Helios 300 tocmai a fost îmbunătățit cu adăugarea de tehnologii și caracteristici puternice, împreună cu un nou design sofisticat. Jucătorii vor fi foarte entuziasmați de cele mai noi procesoare până la Intel Core i7 din a 9-a generație, pentru performanțe excepționale, de adăugarea noilor plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2070 cu Max-Q Design susținut de tasta Turbo, pentru overclocking instant și de Killer DoubleShot Pro pentru o rețea rapidă și fără lag. Cu până la 32GB memorie DDR4 2666MHz și până la două SSD-uri PCIe NVMe în RAID 0 plus un hard disk, jucătorii vor dori să joace imediat cele mai recente jocuri din categoria AAA.

Noul Helios 300 va fi disponibil în România din luna iunie, la prețuri începând de la 7.000 RON, iar Helios 700 din luna august, la prețuri începând de la 10.000 RON.

Acer Spin 3 – convertibil elegant cu durată mare de viață a bateriei

Cu o greutate de doar 1,7 kg, noul Acer Spin 3 este foarte ușor de purtat în rucsac sau servietă. Dispune de o ramă subțire de 9,6 mm cu un raport ecran-carcasă de 79%, posibilitate de pliere la 360 de grade și poate fi folosit ca laptop sau tabletă. Ecranul tactil IPS de înaltă rezoluție cu diagonală de 14 inchi al noului Spin 3 poate fi utilizat cu pen și touch simultan, iar Acer Active Pen permite o intrare precisă și directă pe ecran în mai multe puncte de contact. Două difuzoare frontale oferă un sunet mai clar și mai puternic în orice mod de utilizare. TouchPad-ul Precision, care acceptă gesturi Windows 10, permite utilizatorilor să lucreze mai repede și mai ușor, cu un gest precis și gest de urmărire.

Noul Spin 3 va fi disponibil în România din luna iulie, la prețuri începând de la 3.400 RON.