Ca să te asiguri că ai un mini concediu liniștit, te ajutăm să îți faci din timp lista cu lucruri pe care să le pui în bagaj în vacanța de 1 mai.

Gadgeturi pentru vacanța de 1 mai

Dacă în vacanța de 1 mai nu alegi să mergi la mare, acolo unde se dau petrecerile gălăgioase, ar prinde bine o boxă portabilă care să încingă atmosfera în timp ce se încinge grătarul. Boxa portabilă JBL GO redă muzică până la 5 ore la volum maxim, dar poate duce și până la 8 ore cu volum mai redus. Își păstrează caracteristicile indiferent de volum, deși nu încurajăm poluarea fonică. De asemenea, poți prelua apeluri de la difuzor cu o simplă atingere a unui buton. Poate fi cumpărată de aici.

Camera video de acțiune SJCAMP este potrivită pentru toate sporturile, de la simple plimbări cu bicicleta, motorul, mașina, până la sporturi extreme - snowboard, ski, surfing, scuba diving, windsurfing, sărituri cu parașuta, cățărări pe munte, sau pentru cei pasionați de filmări și fotografii sofisticate. Pachetul conține mai multe accesorii pentru cameră, inclusiv o baterie reîncărcabilă cu o autonomie de până la 60-70 de minute de înregistrare continuă, ca să capturezi toate momentele din vacanța de 1 mai. Camera video sport se găsește aici.

Iar dacă vrei să surprinzi imaginile de la înălțime, vei avea nevoie de o dronă ca JJRC H36 - performantă, dar și compactă, ca să nu-ți ocupe spațiu în bagajul pentru vacanța de 1 mai. Este rezistentă, suportă lovituri și șocuri destul de bine. Raza de acțiune a telecomenzii este de 20-30m, cu timp de zbor este de 5 minute și timpul de încărcare de aproximativ 30 minute. Drona poate fi comandată de aici.

Vezi aici mai multe recomandări cu drone profesionale.

Vacanța de 1 mai - accesorii de călătorie

Dacă ai ales să îți petreci vacanța de 1 mai în țări străine, asigură-te că ai un multi-adaptor pentru priză. Acest adaptor pentru călătorii permite folosirea oricărui ștecher (din Europa / Australia / UK / SUA etc.) într-o priză electrică dintr-una dintre cele peste 150 de țări suportate din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Caraibe, Asia, America de Nord, Centrală și de Sud. Poate fi comandat aici.

Unii au un smartphone care face poze și video de calitate superioară și îl preferă în locul altor dispozitive. Dacă, totuși, vrei să te joci cu o paletă mai mare de filtre, poți opta pentru setul de lentile profesionale pentru telefoane și tablete Edman. Este un kit de lentile foto/video 10 în 1, cu 10 lentile și filtre diferite în el, pentru a te bucura de o vacanță de 1 mai colorată. Sunt compatibile pe majoritatea tipurilor de telefoane mobile care nu au diametrul mai mare de 13 mm. Setul de lentile se găsește aici.

După ce ai pus în bagaj toate lucrurile pe care le iei cu tine în vacanța de 1 mai, nu uita s-ar putea să ai nevoie de un cântar digital pentru bagaje, ca să te asigură că nu plătești o taxă suplimentară la aeroport. Cel recomandat de noi poate să cântărească bagaje cu greutatea de până la 50 Kg și să măsoare temperatura ambientală în grade Celsius sau Fahrenheit. Poate fi achiziționat de aici.