La majorare au participat toți acționarii companiei. În urma acestei operațiuni, investiția în companie se apropie de 20 de milioane de euro.

“Majorarea de capital era planificată pentru a doua parte a acestui exercițiu fiscal, iar participarea tuturor acționarilor demonstrează încă o dată încrederea și determinarea întregii echipe de a asigura dezvoltarea companiei în următoare perioadă“, explică Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

elefant.ro a împlinit în luna iunie a acestui an 9 ani de la înființare. Inițial, proiectul s-a remarcat drept cel mai mare retailer online de cărți din România, ulterior compania diversificându-și mult oferta.

În prezent, elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor aproape două milioane de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în punctele de livrare din București și din țară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filială la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.