Pe scena virtuală a conferinței vor fi prezenți lideri ai tehnologiei - Tony Fadell, contributor esențial la crearea iPhone-ului și iPod-ului, fondatorul companiei Behance - Scott Belsky, Jillionaire - fost membru al trupei Major Lajor și mulți alții, completând lista de peste 50 de speakeri.

Mark Cuban, unul dintre cei mai prosperi antreprenori americani va dezvălui din secretele succesului său.

Alăturându-se listei impresionante de speakeri ai acestei ediții, Mark Cuban va fi prezent într-o discuție exclusivă despre secretele antreprenoriatului. Mark deține una dintre cele mai cunoscute echipe de baschet din NBA - Dallas Mavericks și este gazda emisiunii Shark Tank, unde își folosește calitățile de investitor pentru a propulsa cele mai bune idei de afaceri.

Totodată, Mark Cuban este unul dintre cei mai prosperi antreprenori americani, inclus pe lista Forbes. Acesta a fondat sau a făcut parte din multe companii de-a lungul carierei sale, iar participanții la eveniment au o ocazie unică de a afla pașii din spatele unei afaceri înfloritoare.

Workshop-uri organizate de Google, Bosch sau Fitbit

Parte a fiecărei ediții Techsylvania au fost mereu sesiunile de dezvoltare a cunoștințelor și abilităților profesionale, dar ediția aceasta vine cu o noutate în acest sens: workshop-uri exclusiv tehnice. Din dorința de a investi în inovație, organizatorii evenimentului s-au focusat anul acesta pe cele mai noi și de interes tehnologii în cadrul acestei componente.

Astfel, printre cei care vor organiza aceste sesiuni, se numără companii precum: Google, Bosch sau Fitbit. Reprezentanții acestor companii vor dezvălui din metodele pe care le folosesc, prin studii de caz și strategii tehnice. Mai multe detalii despre subiectele care vor fi abordate, puteți găsi aici.

Studenții în domeniul tehnologiei au șansa de a-și reliefa ideile pe platforma Techylvania

O inițiativă dedicată studenților este Techsylvanian Scout, unde aceștia sunt încurajați să-și împărtășească proiectele tehnologice cu echipa Techsylvania, pentru a câștiga un material dedicat pe toate rețelele companiei.

Primii 20 înscriși vor primi automat invitații la eveniment, iar cel mai inovator sau interesant proiect va câștiga un material dedicat pe toate rețelele de social media și newsletter, unde va avea acces la potențiali colaboratori, mentori sau investitori.

Pentru a participa la acest concurs, studenții trebuie să-și înscrie ideile în următorul formular până în data de 16 septembrie: http://bit.ly/Techsylvania-scout

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul Techsylvania

Biletele Last Minute se pot achiziționa de pe site-ul evenimentului, cu prețuri începând de la 69 de euro.