Este vorba despre Themesberg, un marketplace de unde se pot descărca sau cumpăra kit-uri de interfețe de utilizator pentru web, teme și template-uri bazate pe Bootstrap 4 (Bootstrap este una dintre librăriile open source dedicate eveloperilor HTML, CSS și JS).

”Am cofondat o firmă cu numele de Themesberg cu un fost coleg de facultate. Dezvoltăm interfețe de utilizare preponderent pentru web. Pe urmă vindem aceste interfețe către alți programatori prin diverse platforme unde se pot găsi astfel de produse. Punem foarte mare importanță pe calitatea UI-ului, dar o importanță și mai mare o punem pe calitatea codului pe care îl scriem. Clienții noștri sunt programatori, deci calitatea codului este la fel de importantă ca și interfața în sine”, ne povestea Zoltan la mijlocul lunii mai.

În acel moment, alături de Robert Tanislav, cofondatorul Themesberg, punea la punct ultimele detalii înainte de lansarea oficială a marketplace-ului.

”Fiecare produs este dezvoltat cu multă atenție și încercăm în permanență să oferim produse unice și folositoare pentru dezvoltatorii de aplicații web”, spune Zoltan, menționând că o parte dintre produse vor putea fi folosite de developeri în mod gratuit.

Totodată, cei doi programatori și fondatori ai Themesberg plănuiesc ca în următătoarea perioadă să realizeze și o serie de tutoriale video pentru produsele pe care le pun la dispoziție, acestea fiind oferite tot în mod gratuit. ”Multe din ele vor fi direcționate spre dezvoltatorii începători și avem în planu să facem și tutoriale în limba română”, precizează el

Produsele Themesberg

Pixel Lite:

Pixel Lite este versiunea gratuită a lui Pixel PRO. Are 100 de componente unice Bootstrap 4 și 3 pagini (about, contact și login). Este un UI Kit care le oferă dezvoltatorilor web elementele de bază de a începe un proiect web.

DEMO ONLINE: https://themesberg.com/preview/pixel-lite/

Pixel Pro:

Pixel PRO este fratele mai mare a lui Pixe Lite. Are 1000 de componente unice Bootstrap 4, 50 de secțiuni și mai mult de 25 de pagini printre care pagini de despre, contact, login, register, blog, articole și așa mai departe. Pixel PRO este unul dintre cele mai avansate kituri de interfețe de utilizitator de pe piață.

DEMO ONLINE: https://themesberg.com/preview/pixel-pro/

”Tehnologiile avansate precum Sass și Gulp oferă un mediu de dezvoltare mult mai rapid și eficient pentru programatori”, adaugă cofondatorul Themesberg.

”Pentru produsele plătite oferim 6 luni de suport și avem 100% money back guarantee pentru orice produs”, ține să precizeze Zoltan Szőgyényi.

După cum spuneam, Zoltan a fost unul dintre participanții Startup Your Life, încă de la primele ediții ale taberei, și este unul dintre tinerii care au început propriile afaceri (sau le-au dezvoltat pe cele existente) folosindu-se de informațiile pe care le-au primit în cadrul acesteia.

Acum suntem în pregătiri cu ediția a șasea, care va avea loc în toamnă, între 17 și 20 octombrie, dar avem un formular pentru preînscrieri, unde îți poți rezerva un loc ca să te asiguri că beneficiezi de oferta Super Early Bird limitată, doar pentru cei care au completat formularul de aici.