Founders2Founders va avea loc la București pe data de 13 septembrie, fondatorul Taxify, care este de altfel, la cei 24 de ani, cel mai tânăr fondator al unei companii care a ajuns la statutul de unicorn, adică să fie evaluată la 1 miliard de dolari, urmând să se afle în fața antreprenorilor din țara noastră.

La finalul lunii mai a acestui an, Taxify a confirmat faptul că a atras o finanțare în valoare de 175 de milioane de dolari, valoarea companiei ajungând, astfel, la 1 miliard de dolari. La acel moment, reprezentanții companiei declarau faptul că vor folosi investiția pentru a-și dezvolta tehnologia și pentru a-și îmbunătăți operațiunile din Europa și Africa.

”Există o oportunitate uriașă aici și tindem spre creștere”, declara la acel moment Markus Villig, antreprenorul care a fondat Taxify când avea 19 ani. Taxify are acum preste 10 milioane de pasageri în mai mult de 25 de țări.

Mai mult de 500.000 de șoferi parteneri din întreaga lume utilizează Taxify pentru a câștiga un venit suplimentar. Numărul de călătorii a crescut de 10 ori anul trecut comparativ cu cel precedent, făcând din Taxify cea mai rapidă platformă de ride-hailing din lume. În țara noastră, Taxify este operațional în București, unde plănuia în primăvară să deschidă și un birou, și Cluj-Napoca.

Accesul în cadrul evenimentului Founders2Founders de la București, care va avea loc pe 13 septembrie, se face doar pe bază de invitație, fiind destinat doar antreprenorilor, organizatorii – LIFT99, o comunitate de startup-uri din Estonia care își propune să conecteze antreprenorii din întreaga lume pentru ca aceștia să poată face schimb de idei, sfaturi și resurse pentru a-și putea dezvolta afacerile – punând la dispoziție bilete de acces.

Costul unui bilet de acces în cadrul întâlnirii de la București a Founders2Founders este de 20 de lei. Acesta poate fi achiziționat de la acest link, iar evenimentul din data de 13 septembrie va începe de la ora 18.

Antreprenorii care doresc să participe la eveniment își pot rezerva locul până pe data de 9 septembrie, iar organizatorii vor trimite toate invitațiile căte audiență până pe data de 10 septembrie, participanții urmând să afle atunci și locul în care va avea loc evenimentul la care va veni Markus Villig.