Începând de astăzi, Uber lansează serviciul Uber Select și în Timișoara. Prin apăsarea unui simplu buton, utilizatorii din Timișoara vor putea comanda mașini mai noi și mai spațioase, conduse de șoferi-parteneri cu evaluări peste medie.

Prin intermediul Uber Select, utilizatorii din Timișoara au acum posibilitatea să călătorească cu mașini dintr-o clasă superioară, cum ar fi VW Passat, BMW 5, Audi A4 sau Škoda Octavia.

„Timișoara va găzdui sute de mii de turiști în următorii ani, iar noi ne dorim să ne aducem contribuția la un oraș pregătit pentru 2021. Cu Uber Select, vrem să oferim mai multe opțiuni pasagerilor din Timișoara și să devenim mai atractivi pentru șoferii cu mașini mai noi și mai spațioase” a spus Ana Maria Borlovan, Manager Operațiuni, Uber România.

Uber a ajuns în Timișoara în noiembrie 2016, după ce în prealabil fusese lansat în București, Cluj Napoca și Brașov. Între timp, Timișoara este al doilea cel mai mare oraș pentru Uber în România, după București, cu peste 100.000 de localnici și turiști care au folosit aplicația până acum.

Cum să comanzi Uber Select?

  • Comandă o cursă
  • Descarcă sau deschide aplicația Uber
  • Apasă “Select” în loc de UberX
  • Odată ce ajunge șoferul, pregătește-te de drum.

Tarifele uberX și Uber Select în Timișoara

Tarif de bază

per KM

Per min

Cursa minimă

Select

2.22 Lei

2.22 Lei

0.38 Lei

9 Lei

UberX

1.75 Lei

1.75 Lei

0.30 Lei 7 Lei