Pe lângă workshop-urile care au loc în cele 4 zile ale taberei de antreprenoriat, la finalul fiecărei zile din Startup Elites invităm un campion sau o campioană din lumea de business din România pentru o discuție relaxată cu tinerii prezenți la Startup Elites, în care vom afla nu numai povești de business, dar și greșeli, metode și strategii.

Matei Psatta, cofondator Blindspot (anterior TPS Engage), ni se alătură la Startup Elites 2022, tabără de antreprenoriat ce are loc între 6 și 9 octombrie la hotel Carmen din Predeal, și ne povestește din experiența sa de antreprenor.

Înscrie-te acum la Startup Elites gratuit. Avem 30 de locuri și doar cei mai buni vor fi alături de noi.

Cine e Matei Psatta

Matei Psatta este cofondator și Chief Marketing Officer al Blindspot, având peste 12 ani de experiență pe zona de marketing și publicitate online, în locuri precum GMP, Leo Burnett, Vola.ro, de la junior de social media până la director de marketing.

Blindspot este un startup românesc care oferă o platformă digitală conectată la mii de ecrane digitale din întreaga lume unde companii de orice nivel sau persoane obișnuite pot achiziționa spațiu publicitar pe panourile stradale sau din clădiri pentru câteva ore sau 30 de zile.

Startup-ul a fost fondat în 2018 și oferă posibilitatea ca agențiile de publicitate, dar și brandurile să facă diverse campanii pe panouri digitale din orașe. În ultimii ani, startup-ul a ieșit în evidență prin campanii virale alături de artiști mari sau folosind trendurile online ale momentului, pe panouri din Statele Unite.

Startup-ul îi are ca și cofondatori pe Bogdan Savonea, Matei Psatta și Dan Florea.

În urmă cu un an și jumătate Blindspot se lansa comercial în Statele Unite. Una dintre campaniile care a adus numele startup-ului românesc pe buzele tuturor a fost campania Gamestop, unde au pus un mesaj contextual în Times Square din New York, iar video-ul cu billboard-ul respectiv a ajuns să fie cea mai apreciată postare din istoria Reddit.

De altfel, Matei este cel care a făcut un vizual de susținere pentru Gamestop, a plătit 18 dolari pentru câteva ore pe acel panou și a pus o poză pe Reddit.

Povestea a devenit virală, postarea fiind a doua din istoria Reddit ca popularitate, peste anunțul că Joe Biden e președintele SUA, iar povestea a apărut în New York Post, Business Insider și alte publicații internaționale de top.

Potrivit lui Matei, de la acel moment și până în prezent, compania a ajuns să lucreze cu artiști precum Snoop Dogg, Kanye West, Chance The Rapper, dar și brand-uri precum Gap, TikTok, Morning Brew, Picsart, Duolingo, MSCHF, Netflix.

La începutul lunii iulie 2022, Blindspot avea peste 5.000 de advertiseri înregistrați pe platformă și, deși majoritate acontentului arătat în social media este din Times Square, clienții aleg să se promoveze peste tot în lume, pe panouri disponibile în Statele Unite, Marea Britanie, Spania, Italia, Australia sau Japonia.

Champions dinner – de vorbă cu Matei Psatta

Evenimentul de 4 zile, cunoscut anterior ca Startup Your Life, devine Startup Elites și se dedică celor mai buni tineri, care vor să se dezvolte în lumea afacerilor, a startup-urilor și nu numai. Tabăra va fi o oportunitate de învățare, networking, dar și de relaxare la munte.

Pe scurt, Startup Elites este ca un team building pentru viitorul antreprenoriatului românesc. Evenimentul de 4 zile se va desfășura într-o atmosferă relaxată, la Hotel Carmen din Predeal, între 6 și 9 octombrie.

Fiecare seară se va încheia cu o discuție relaxată cu un campion de business, un fondator cu experiență care le va împărtăși tinerilor din parcursul său profesional, modul în care a construit business-ul, greșelile, reușitele, provocările pe care le-a întâmpinat.

La Startup Elites 2022, Matei va vorbi despre cum poți dezvolta un business, cum îl poți scala la nivel internațional, precum și despre modul în care poți construi campanii ce au potențialul de a deveni virale.

Dacă vrei să-i asculți povestea de antreprenoriat te poți înscrie până pe 15 septembrie pentru o șansă la unul dintre cele 30 de locuri de la Startup Elites.

Startup Elites 2022 - de ce să te înscrii

Cine poate să se înscrie? Dacă ai între 16 ani și 40 de ani, ai sau nu deja o afacere, dar vrei să te dezvolți și să crești, ești primit la Startup Elites.

Printre temele pe care le vei dezbate și aprofunda vor fi:

  • Design thinking
  • Product Market Fit
  • Team work, management și cum să construiești o echipă puternică
  • Strategii de dezvoltare
  • Critical thinking
  • Growth și cum să dezvolți business-ul tău
  • Research pentru afacerea și ideea ta

Chiar dacă înscrierile sunt gratuite, convinge-ne că ai ce trebuie ca să vii la Startup Elites în formularul de aici.

Îi aducem alături de noi la Startup Elites pe 30 tineri de viitor, cei care vor să schimbe lumea cu ideile, cu visurile și afacerile lor. Din acest motiv, odată cu transformarea Startup Your Life în Startup Elites, participarea la tabăra de antreprenoriat devine gratuită, dar doar pentru cei care ne conving pe noi și juriul de antreprenori din comunitatea start-up.ro că pot profita la maximum de experiența Startup Elites.

Ce trebuie să faci? Intră în pagina de înregistrare disponibilă la acest link și înscrie-te până pe 15 septembrie. Încearcă să ne convingi că vrei să vii la Startup Elites prin activitatea ta de până acum, prin ideile tale de business, prin motivația de a schimba lumea.

Vom selecta 30 de participanți care vor veni alături de noi la Startup Elites. Cazarea, mesele, workshop-urile și distracția sunt asigurate, tot ce trebuie să te asiguri tu e că vei veni cu motivația la maximum și că vei profita de cele 4 zile pentru a te dezvolta pe tine și viitoarea ta afacere.

Așteptăm oameni curioși, pregătiți să pună întrebări speakerilor cu experiență în domeniile lor, care vor să facă networking și să fie viitorul României. Să fie cu adevărat acei 1% care schimbă lumea.

Despre speakerii taberei de antreprenoriat Startup Elites am scris pe start-up.ro și avem o colecție de oameni care chiar au făcut sau fac antreprenoriat. Și îl fac nu vorbind despre el, ci practic. Așa că ai de învățat de la ei.

Găsești aici o listă a workshop-urilor taberei Startup Elites și a mentorilor acestei ediții.