Noul Surface Go 2 pentru business dispune de un ecran tactil mai mare, de 10,5 inci, în aceeași dimensiune compactă și cu o autonomie a bateriei de până la 10 ore. Cu funcția opțională LTE Advanced utilizatorii se pot conecta la birou, de pe teren, din clasă sau din mișcare. Sistemul compact și ușor de tip 2-în-1 permite îndeplinirea sarcinilor beneficiind de toată puterea sistemului Windows 10 Professional. Surface Go 2 este disponibil la preț redus pentru clienții din domeniul educației.

Cel mai puternic laptop Surface, adică Microsoft Surface Book 3, este cu până la 50% mai rapid decât până acum, dispune de o autonomie a bateriei de până la 17,5 ore, și are versatilitatea unui laptop solid de înaltă performanță, a unei tablete puternice și a unui studio de design portabil. Pentru prima dată, Surface Book 3 15” va oferi o opțiune NVIDIA Quadro RTX 3000 pentru performanțe grafice superioare. Puterea și performanța necesare pentru a realiza modele complexe și lucrări intensive de grafică sunt oferite de procesorul Intel de generația a 10-a, cu până la 32 GB RAM și SSD de calitate profesională de 2 TB.

Noul Surface Dock 2 transformă instantaneu dispozitivul Surface într-un computer desktop cu toate porturile de ultimă generație de care un utilizator are nevoie, inclusiv USB-C®. Acest lucru este posibil prin simpla conectare a cablului Surface Connect pentru a încărca dispozitivul și accesa monitoare externe, tastatură, mouse și multe altele. Surface Dock 2 a fost creat pentru a maximiza eficiența la birou, într-un spațiu de lucru flexibil sau acasă. Noul Surface Dock 2 oferă funcții de calitate enterprise, inclusiv actualizări de firmware fluide, Wake on LAN, pornire în rețea și control IT centralizat asupra celor care se pot conecta la stațiile de andocare și modului în care pot face acest lucru.

Iar atunci când utilizatorii sunt în mișcare, aceștia sunt mai productivi cu noul hub multi-port Surface USB-C® Travel Hub. Acesta oferă cinci modalități de a rămâne productiv oriunde. Utilizatorii se pot conecta la internet, proiecta conținut pe un ecran mare, încărca accesorii și multe altele. Compatibil cu PC-urile moderne și toate laptopurile Surface cu un port USB-C®.

Portofoliul Microsoft Surface Business care include Surface Go 2, Surface Pro 7, Surface Pro X, Surface Laptop 3, Surface Book 3 și Surface Hub 2S este disponibil în România.

Distribuitori autorizați pentru dispozitivele comerciale Surface: ASSECO SEE s. r. l., ECKO Systems, ETA2Us. r. l., IT ASSIST SERVICES s. r. l., KAPSCH Romania, Logicnet Solution, Net BRINEL s. a., Telekom Romania Communications s. a. Distribuitori autorizați pentru Surface Hub: ASSECO SEE s. r. l., Net BRINEL s. a.