Antreprenorii dornici să participe la sesiunile de training și mentorat sunt așteptați să se înscrie până pe 15 octombrie pe www.tineriantreprenori.jcibucuresti.ro.

Antreprenoriatul este un sport extrem, iar ultimele 6 luni ne-au arătat cu vârf și îndesat că e nevoie de curaj, perseverență, adaptabilitate, ingeniozitate, reziliență și un strop de nebunie pentru a scutura cenușa de pe vechile planuri și previziuni și a găsi soluții pentru a naviga cu toate pânzele sus chiar și în aceste vremuri incerte.

Alături de inițiatorii mini-MBA-ului Tineri Antreprenori am selectat o serie de afaceri de succes care au participat la edițiile anterioare ale programului și au reușit să-și ducă business-ul la un alt nivel.

Saint Roastery, un business lansat în 2019 de Simona și Ionuț Croitoru, care anul acesta estimează o cifră de afaceri de 200.000 de euro. Saint Roastery s-a axat inițial pe prăjitoria de cafea și pe servirea produselor în locația de pe strada Maltopol 24bis din București. În lunile recente business-ul s-a reinventat cu dezvoltarea de noi produse pe bază de cafea pentru acasă, coldbrew la sticlă și coldbrew tonic la doză, pentru a depăși provocările cu care afacerea s-a confruntat în noul context.

LittleBandit.ro - magazin online cu îmbrăcăminte din lână merinos, jucării din lemn și alte produse pentru un stil de viață sustenabil, minimalist. Afacerea a fost lansată de Gina Tătaru în 2016. Portofoliul este într-o permanentă diversificare pentru a capta diferitele segmente de cerere, iar cifra de afaceri a Little Bandit se situează la aproximativ 150.000 de euro.

Angeline Cake Boutique este business-ul plin de pasiune al Andreei și al lui Marian Simion. Dulciurile artizanale au prins contur începând cu 2017, iar anul trecut Angeline Cake Boutique a realizat o cifră de afaceri de 120.000 euro. Dacă până acum activitatea se baza pe laboratorul de cofetărie și pe livrările la client, Andreea și Marian au inaugurat recent prima lor locație fizică din strada dr. Iacob Felix nr. 59, zona Victoriei.

Patiseria Tineretului este un business alcătuit din 4 locații de patiserie în București, o pizzerie cu specific italian și o locație operată în franciză sub brandul “Ciorbărie”. Afacerea dezvoltată de Cristian Chițu a ajuns la vânzări de 1,5 milioane de euro în 2019, iar în acest an a reușit sa depășească dificultățile restricțiilor aplicate în ultimele luni astfel încât să încheie și anul 2020 pe profit.

DynamixRM este un business care oferă soluții software de eficientizare a afacerii dezvoltat de Cătălin și Olivia Bizadea care a avut o cifră de afaceri de 200.000 de euro anul trecut. Partener Microsoft, DynamiXRM adaptează soluțiile de tip CRM Dynamics la realitățile firmelor din România și în plus dezvoltă propriile produse sub marca GoGet365.

”Pe lista afacerilor care au participat în programul Tineri Antreprenori în perioada 2014 - 2019 și cărora le-am urmărit evoluția mai enumerăm: Techir Cosmetics - business dezvoltat de Oana Stan, AllBoutique.ro - magazin online de haine și încălțăminte realizate de producători și designeri români - fondator Cătălina Brînză, Tresa.ro - afacere preluată de Florin Ghiță de la tatăl său, Nexus Gaming - antreprenor Alexandru Ion, TennisHero - fondată de Dan Lazar care între timp a realizat un exit de succes din business, QuestMission - cofondatori Adrian Băcanu și Alexandru Badea”, spun inițiatorii programului Tineri Antreprenori.

Înscrieri deschise pentru Tineri Antreprenori 2020

Ediția a 7-a a programului de mentorat Tineri Antreprenori 2020 are loc într-un context socio-economic unic și fragil, în care dezvoltarea antreprenorială multilaterală este mai necesară ca oricând business-urilor aflate în primii 3 ani de la lansare. Noutatea acestei ediții este axată pe adaptabilitatea antreprenorului în cadrul propriului business, pe inovație și creativitate în găsirea soluțiilor, pentru asigurarea sustenabilității chiar și în contexte dificile.

Tineri Antreprenori începe pe 21 octombrie și este structurat ca un mini MBA menit să ofere acces la resurse și conținut de top pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să ducă business-ul la un alt nivel.

Fiecare temă abordată aplicat business-urilor participante în cadrul celor 7 workshop-uri acoperă o parte esențială din activitatea unui antreprenor în interacțiunea sa zilnică din business-ul pe care îl dezvoltă: planificare de business cu Claudiu Jojatu, Head of Strategy & Co-founder at Milk & Cookies \ Digital Branding Studio & Viața de freelancer și consultant BizTool.ro, marketing și comunicare cu Alex Dona, Ambasador Tineri Antreprenori, vânzări cu Andrei Dunuță, Sales & Public Speaking Trainer și Fondator SPEAKINGS POWERED BY SELFTRUST Academy, finanțe și investiții cu Cristi Tudorescu, Consultant financiar IMM-uri și startup-uri, și unul dintre consultații de pe BizTool.ro.

Antreprenorii dornici să participe la sesiunile de training și mentorat sunt așteptați să se înscrie până pe 15 octombrie pe www.tineriantreprenori.jcibucuresti.ro.