Produsele cu preţuri reduse se vor regăsi pe site ȋncepȃnd de joi, 11 noiembrie, la primele ore ale dimineții.

Ofertele speciale pregătite de Mobexpert pentru Black Friday sunt cele mai atractive și cele mai variate din an, aproximativ 80% din produse având prețuri reduse. Toate produsele disponibile în campania Black Friday pot fi achiziționate prin programe dedicate de rate extinse fără dobândă, atât online cât și în magazinele Mobexpert.

În plus, cea mai mare parte a produselor în Black Friday pot fi livrate în siguranță și foarte rapid din stoc oriunde în țară. Decorațiunile și produsele de mici dimensiuni pot ajunge la destinatar în 24-48h din momentul plasării comenzii.

„Ne pregătim încă din martie pentru Black Friday și vrem să continuăm tradiţia de a prezenta cele mai atractive oferte. Am comandat produse speciale pentru această ocazie și, la fel ca în fiecare an, vom avea reduceri și la o serie de produse surpriză printre care reclinere, canapele de piele, produse fabricate în România, dar nu numai. Am pregătit și o serie de servicii adaptate contextului actual: livrare rapidă în maxim 48 de ore și posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă. De asemenea, am investit major în logistică și am mărit spațiile pentru depozitarea produselor, ca să ne asigurăm că avem mii de produse pe stoc pentru clienții noștri.” a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Black Friday 2021 la Mobexpert - reduceri de până la 70% pentru Outlet

Divizia Mobexpert Office a pregătit și în acest an reduceri speciale pentru o serie de produse aflate în topul celor mai dorite piese de mobilier și scaune pentru birou.

Și magazinele Mobexpert Outlet și secțiunea Outlet de pe site vor avea reduceri suplimentare, de până la 70%, la o gamă variată de produse, de la canapele la mobilier pentru living, dining, dormitor sau decorațiuni diverse.

Noutatea de anul acesta de la Mobexpert va fi pagina specială Best Deals pentru produsele vedetă. Aceasta va fi actualizată pe toată perioada desfășurării campaniei Black Friday, cu produse care vor avea reduceri spectaculoase.

Având în vedere contextul actual, reprezentanții Mobexpert invită clienții să sune în call center sau direct în magazine, precum și să îi contacteze pe rețelele de socializare pentru informații despre oferte și produse.