Vara este aici, ceea ce înseamnă și mai mult timp pentru gaming. Dacă vrei să faci ca jocurile pe PC să arate și să meargă la capacitatea maximă, vei avea nevoie de un monitor. Vezi în continuare o listă cu cinci monitoare de gaming, care sunt bune nu doar la jocuri, dar și pentru multitasking.

Monitoare pentru gaming curbate

Monitorul curbat de la Samsung are 24 de inci, redă foarte bine culorile, are un contrast ridicat, iar meniul este. Ecranul de 1800R creează un câmp vizual mai larg și îmbunătățește percepția adâncimii. Astfel, fie că este vorba de un film online, un show TV preferat sau un joc, ecranul curbat de la Samsung va redă mai bine conținutul multimedia. Tehnologia Flicker Free de la Samsung permite un timp mai îndelungat de joc sau lucru, în condiții de confort sporit. Monitorul are acum o reducere de 41% și poate fi comandat aici.

Un alt monitor curbat din această serie de monitoare de gaming este cel de la AOC. Dimensiunea diagonalei este de 23,6 inci. Monitorul are un timp de răspuns de 1ms al unui pixel, ceea ce înseamnă viteză fără întreruperi pentru o experiență de gaming îmbunătățită. Tehnologia AMD FreeSync este o caracteristică ce oferă un refresh rate dinamic, care este implementat prin panouri externe și încorporate tip DisplayPort. Cu o rată de refresh de două ori mai mare decât un monitor normal, puteți uita de momentele când un inamic apărea din senin în diferite puncte ale ecranului făcând mai dificilă țintirea acestuia. Îl puteți cumpăra de aici.

Monitor pentru gaming și multitasking

Acest monitor Dell are cea mai mare dimensiune dintre recomandările noastre cu monitoare de gaming. Ecranul are o diagonală de 27 de inci, cu rezoluție Full HD, la un raport de 1920x1080. Indiferent de locul unde stai, culorile consistente se pot vedea chiar și la un unghi de 178 / 178 de grade Ultrawide, imaginea fiind excelentă și pentru filme, nu doar pentru gaming. La fel ca monitorul de gaming de la LG, acesta permite scindarea ecranului în care pot fi vizualizate pentru multe ferestre, dispozitivul fiind excelent pentru multitasking. Îl găsiți aici.

Monitor de gaming și productivitate

Acest monitor LG cu diagonala de 25 de inci, la o calitate UltraWide, este mai mult decât suficient pentru orice activitate, fie că este vorba de gaming, filme sau editare foto/ video. Dispozitivul se comportă bine, având mai multe moduri de redare a culorilor și a ambianței, lucru care te ajută atunci când ai de citit un text mai lung, atunci urmărești un film sau te joci. Ecranul este mat și nu se reflectă prea multă lumină în el. Multitasking-ul devine mai ușor datorită modurilor Screen Split și Picture-in-Picture, care împarte dispozitivul în mai multe ecrane. Monitorul poate fi cumpărat de aici.

Monitor de gaming de la Asus

Monitorul de gaming Asus înjumătățește efectele de imagini încețoșate pentru a oferi o diferență vizuală considerabilă a mișcărilor rapide și claritate mediului virtual al jocurilor. Modelul VG248QE dispune de un design ergonomic, care permite ajustarea pe verticală, orizontală, lateral, față și spate, oferind utilizatorilor o experiență de vizionare foarte confortabilă. Este compatibil cu setul NVIDIA 3D Vision 2, putând fi conectat într-o configurație de trei monitoare Full HD pentru o experiență 3D cât mai realistă în jocuri. Monitorul de gaming poate fi cumpărat de aici.