Noul membru al familiei Moto g se regăsește începând de astăzi în magazinele partenerilor și online pe site-ul Altex, la prețul recomandat de 899 lei.

Moto G9 Play este unul dintre primele telefoane din lume echipat cu Qualcomm Snapdragon 662 Mobile Platform, un chipset mid-range foarte rapid. Jocurile și video-urile redate pe telefon vor oferi de acum o experiență completă, fără întreruperi, cu o grafică vie și colorată, datorită performanțelor AI surprinzătoare.

În plus, există posibilitatea de a iniția mai multe acțiuni pe telefon fără a întâmpina probleme de decalaj sau întârziere în primirea răspunsului, pentru că Snapdragon 662 este construit pentru viteză ridicată și ajută la creșterea performanței dispozitivului. Moto G9 Play răspunde instantaneu la orice atingere și există posibilitatea de a schimba îndată aplicațiile deschise, datorită celor 4GB de memorie RAM.

Datorită sistemului triplu de camere de pe Moto G9 Play realizarea fotografiilor bune devine din ce în ce mai ușoară, în orice condiții de lumină și decor, cu ajutorul camerei principale, a senzorului de adâncime sau a camerei Macro-Vision.

Camera principală are un senzor de 48MP și tehnologie Quad Pixel cu sensibilitate la lumină de 4X mai mare, mod Night Vision și diafragmă cu deschidere f/1.7. Senzorul de adâncime împreună cu camera principală estompează fundalul automat, astfel încât fotografiile de zi cu zi sunt transformate în portrete cu margini precise. Iar pentru cei care acordă atenție detaliilor, camera Macro Vision permite apropierea de 4 ori mai mare față de subiect, în comparație cu o lentilă standard, pentru a putea surprinde chiar și cristalele de pe un fulg de zăpadă.

Moto G9 Play beneficiază de o baterie de 5000 mAh, care permite o utilizare de până la două zile. Acum se poate asculta muzică fără întrerupere timp de peste 83 de ore, se pot viziona filme și seriale timp de 16 ore sau se poate naviga pe site-urile preferate până la 13 ore. Iar atunci când este nevoie de încarcarea bateriei, încărcătorul TurboPower oferă câteva ore bune de autonomie în doar câteva minute.

Pozele, filmele, jocurile și rețelele sociale prind viață pe un ecran semnificativ mai mare, 6.5 inch Max Vision HD+, cu raport de aspect 20:9. În plus, noul Moto G9 Play dispune de 64GB memorie internă, astfel încât conținutul preferat de divertisment, de la fotografii la muzică, să poată fi descărcat pe telefon. Iar dacă spațiul de memorie nu este suficient, acesta se poate extinde până la 512 GB prin utilizarea unui card microSD.

Moto G9 Play perpetuează angajamentul Motorola de a oferi clienților telefoane cu versiunea pură a sistemului de operare Android. Nu există o interfață demodată, dubluri de aplicații – doar near-stock Android™ 10, apreciat de toți utilizatorii. Telefonul vine la pachet cu My UX, cu funcțiile de personalizare Moto Experience, care au devenit rapid îndrăgite în comunitatea Motorola. De semenea, cu ajutorul My UX telefonul poate fi personalizat în detaliu, prin fonturi, culori, pictograme și prin alegerea animației pentru senzorul de amprentă.

Moto G9 Play este disponibil de astăzi în România, în magazinele Altex și pe site, la un preț recomandat de 899 lei, în variantele de culoare Forest Green și Spring Pink.