Dispozitivul moto e40 este disponibil în România pe site-urile Altex și eMAG, urmând ca moto e30 să fie disponibil în România începând cu 18 octombrie. Prețul recomandat pentru moto e40 este de 699 lei, respectiv 599 lei pentru moto e30.

Ambele sunt echipate cu un sistem de camere triple de 48MP, cu tehnologie Quad Pixel și beneficiază de un display de 6.5 ”Max Vision HD+, cu o rată de refresh a ecranului de 90Hz și o autonomie puternică a bateriei de 5000 mAh, care asigură independența utilizatorului pentru a putea realiza toate activitățile de zi cu zi.

Întârzierile ecranului sunt acum eliminate cu o rată de refresh de 90 Hz. Astfel, moto e30 și moto e40 pun la dispoziția utilizatorului o experiență de vizionare mai fluidă, indiferent dacă acesta vizionează emisiunea preferată sau dacă se află într-un apel video cu prietenii. Afișajul de 6,5 "Max Vision HD + oferă vizualizare maximă, datorită unui raport de aspect 20: 9.

Bateria de 5000mAh asigură autonomie pentru peste 40 de ore. Telefoanele sunt echipate cu un procesor octa-core personalizat. În plus, în comparație cu moto e20, moto e40 aduce performanțe grafice cu 38% mai puternice. moto e30 are 2 GB de memorie RAM, iar moto e40 arer 4 GB de memorie RAM.

Noile dispozitive sunt acum la îndemâna utilizatorului, care beneficiază și de un cititor de amprente, amplasat discret în sigla „batwing” de pe spatele moto e30 și moto e40. Doar cu o singură atingere, telefonul se deschide și se deblochează instantaneu. În plus, moto e40 este echipat cu recunoaștere facială, iar un buton dedicat Asistentului Google este inclus pe partea laterală a dispozitivelor pentru a activa controlul vocal și pentru a obține toate răspunsurile pe care utilizatorul le solicită.

moto e30 este prezent în două culori: Mineral Gray și Blue Digital. În schimb, noul moto e40, prevăzut tot cu Android 11, însă este disponibil pe două culori: Carbon Grey și Pink Clay. Ambele dispozitive au un finisaj metalic texturat, care este rezistent la amprente, pentru ca aspectul să fie întotdeauna curat.

Preț moto e30 și preț moto e40

Noul moto e40 este disponibil la Altex și la eMAG la prețul recomandat de 699, 99 lei, urmând ca moto e30 să fie disponibil începând cu data de 18 octombrie, la prețul recomandat de 599,99 lei.