Cinci noi smartphone-uri permit utilizatorilor să fie mai conectați, să creeze și să partajeze conținut mult mai rapid cu cei din jurul lor.

Noul moto g200 5G: performanță la viteze fulgerătoare:

moto g200 5G este unul dintre cele mai accesibile dispozitive disponibile pe piață cu procesor Snapdragon 888 + 5G Mobile Platform. Smartphone-ul a fost dezvoltat pentru utilizatorii care își doresc de la un telefon performanțe la nivel de flagship și viteze 5G, la cel mai bun raport preț-calitate. Procesorul permite experiențe de gaming optime și jocuri îmbunătățite cu AI, făcând dispozitivul cu 20% mai rapid² la comenzile utilizatorilor. Acesta oferă o experiență premium, cu un sistem de camere performant, un ecran imersiv, sunet wireless avansat și capacități Ready For.

Procesul Snapdragon 888 + 5G Mobile Platform creat de Snapdragon Elite Gaming transformă jocurile de desktop, în jocuri potrivite pentru mobil și permite o redare a graficii cu 20% mai rapidă². La toate aceastea se adaugă o conexiune 5G și Wi-Fi 6E . De asemenea, utilizatorii pot face fotografiil și pot înregistra videoclipurilor cu 35% mai rapid, la o calitate mult mai bună a imaginii.

Cu Qualcomm Snapdragon Sound, utilizatorii se pot bucura de muzică , apeluri vocale extrem de clare și conținut de divertisment redat fără lag-uri. Un parteneriat cu Dolby a permis companiei să includă tehnologia Dolby Atmos4 pe moto g200 5G, pentru ca utilizatorii să se bucure de o experiență audio mai complexă și mai captivantă.

Dispozitivul este echipat cu un ecran FHD+ Max Vision de peste 6”, cu funcții puternice și atrăgătoare. O rată de reîmprospătare a imaginii de 144 Hz transformă jocurile, vizionarea de conținut plin de acțiune și scroll-ul pe telefon într-o experiență fluidă. În plus, gama de culori cu 25% mai mare de pe moto g200, datorită certificării DCI-P3 și HDR10, imaginile redate au culori realiste, iar luminozitatea și contrastul imaginii sunt îmbunătățite.

moto g200 5G vine echipat cu cel mai avansat sistem de camere foto pentru un dispozitiv din familia moto g de până acum, folosind același sistem puternic de camere inclus în familia Motorola Edge. Vedeta show-ului este o cameră ultra-hight-rezolution de 108 MP, care aduce mai multe detalii în fiecare fotografie, dar îmbunătățește și calitatea zoom-ului digital. În plus, tehnologia Ultra Pixel oferă o sensibilitate de 9 ori mai bună la lumină scăzută, combinând pixeli de 9 ori mai mari într-unul singur. moto g200 5G este echipat și cu un senzor avansat care oferă utilizatorilor două perspective uimitoare într-una singură: ultra-wide și Macro Vision. Senzorul de adâncime funcționează alături de camera principală pentru a estompa automat fundalul.

Motorola a anunțat Ready For PC cu cea mai nouă generație de telefoane motorola edge, iar acum aduce această caracteristică și în familia moto g. Platforma Ready For le permite utilizatorilor să deschidă o fereastră separată a telefonului pe ecranul PC-ului, pentru o experiență multitasking mai accesibilă și acces simultan la telefon și la PC. Ready For PC permite accesarea aplicațiilor mobile și PC de pe același ecran.

Noi modele din gama moto g

În plus față de moto g200 5G, Motorola lansează și modelele moto g71 5g, moto g51 5g, moto g41 și moto g31. Fiecare dintre aceste dispozitive vine cu o serie de caracteristici unice, pentru a oferi tuturor utilizatorilor posibilitatea să găsească un telefon care să se potrivească nevoilor lor, de la cele mai rapide viteze 5G, ecran imersiv, sistem bun de camere, la o durată de viață a bateriei prelungită și performanțe uimitoare.

moto g71 5g este echipat cu un ecran FHD+ OLED de 6,4", cu o gamă de culori cu 25% mai mare, cu funcția TurboPower 30, pentru încărcare a 50% din baterie în doar 30 de minute și o cameră de 50 MP, cu tehnologie Quad Pixel, pentru fotografii bune chiar și în cele mai dificile condiții de luminozitate. În plus, procesorul Snapdragon 695 oferă viteze 5G și performanțe excepționale.

moto g51 5G permite apeluri video fără întârziere și online, gaming fără latență, toate acestea, pe un ecran Max Vision de 6,8 inci, cu rezoluție Full HD+, culori luminoase și clare și o rată de împrospătare a imaginii de 120 Hz. Sistemul de camere triple de 50MP este gata să surprindă orice scenă într-o clipă, susținut de procesorul Snapdragon 480 Pro.

moto g41 este echipat cu o cameră principală de 48 MP, cu tehnologie Quad Pixel, ecran OLED FHD+ de 6,4 de inci, funcția TurboPower™ 30 și procesor MediaTek Helio G85 octa-core remarcabil.

moto g31 este echipat cu un ecran Full HD+ Max Vision de 6,4 inci, cu 409 ppi, tehnologie OLED. Dispozitivul funționează optim timp de 36 de ore cu doar o singură încărcare.

Toate dispozitivele noi moto g redau sunetul la o calitate superioară, datorită tehnologiei Dolby Atmos. De asemenea, fiecare dintre aceste telefoane este dotat cu o baterie de 5.000 mAh și se vinde cu propriul încărcător.

Disponibilitate

moto g200 5G va fi disponibil în următoarele săptămâni în Europa, cu un preț care pornește de la €449.99. Smartphone-ul va fi lansat și pe anumite piețe din America Latină.

moto g71 5G va sosi în Europa în următoarele săptămâni cu un preț care pornește de la €299.99. Smartphone-ul va fi lansat și pe anumite piețe din America Latină, India și Orientul Mijlociu.

moto g51 5G va sosi în următoarele săptămâni în Europa cu un MSRP de pornire de €229.99. Smartphone-ul va fi lansat și pe anumite piețe din America Latină, India, Orientul Mijlociu și Asia.

moto g41 va fi disponibil în următoarele săptămâni în Europa, cu un STARTING MSRP de €249.99. Smartphone-ul se va lansa, de asemenea, pe piețele selectate din America Latină și Orientul Mijlociu.

moto g31 va sosi în următoarele săptămâni în Europa cu un MSRP de pornire de €199.99. Smartphone-ul va fi lansat și pe piețele selectate din America Latină, India, Orientul Mijlociu și Asia în următoarele săptămâni.