Noul moto g8 power lite are o baterie impresionantă de 5.000 mAh, concepută să dureze până la trei zile complete fără a fi nevoie de reîncărcare moto g8 power lite oferă încrederea că durata de viață a bateriei permite mereu utilizarea telefonului atunci când este cea mai mare nevoie, fie că dorim să ascultăm muzică timp de 100 de ore sau că urmărim cele mai noi programe și filme pentru 19 ore.

Sistemul triplu de camere foto de pe moto g8 power lite surprinde fotografii clare, dar și portrete reușite.

Telefonul vine echipat cu o cameră principală de 16MP cu focalizare rapidă pentru fotografii instant și o cameră Macro Vision pentru o apropiere de 4 ori mai mare de subiect decât cu un obiectiv normal, toate cu o adâncime a câmpului vizual pentru portrete impresionante.

Despre Motorola moto g8 poți citi în acest articol de pe start-up.ro.

Conținutul preferat va arăta mai bine ca oricând pe ecranul Max Vision de 6.5” al noului moto g8 power lite. Datorită procesorului octa-core și RAM de 4GB , utilizatorii se pot juca sau lucra, pot căuta și urmări totul mult mai rapid, fără întârzieri nedorite.

Dispozitivul are 64GB de memorie pentru aplicațiile, muzica, filmele și fotografiile preferate. De asemenea, se pot adăuga ușor până la 256GB3 în plus, utilizând slotul card microSD dedicat.

moto g8 power lite vine și cu experiențele Moto exclusive și cu un design rezistent la apă.