Motorola moto z3play continuă moștenirea familiei moto z și adaugă un display edge-to-edge;de altfel, noul dispozitiv integrează în mod accesibil tehnologia AI prin intermediul camerelor duale inteligente cu identificare a profunzimii imaginii și detectare inteligentă a contextului. Moto z3play vine cu moto mods, care pot îmbunătăți experiența.

moto z3play este disponibil începând de astăzi la partenerii autorizați Motorola, împreună cu Moto Power Pack inclus în pachet, la prețul recomandat de 1999 lei.

Experiența mobilă nu se rezumă numai la telefon. De aceea, familia moto z și moto modsoferă noi funcționalități. Tehnologia modulară transformă moto z3play într-o experiență mobilă care contribuie la explorarea pasiunilor fiecăruia.

moto mods care imprimă fotografii Polaroid

Printre posibilitățile oferite se numără imprimarea fotografiilor Polaroid direct din telefon în doar câteva secunde, proiectarea unei imagini de 70” pe orice suprafață sau accesarea cu o simplă atingere a asistentului personal pentru muzică, știri, întrebări și multe altele.

Exclusiv pentru moto z3play, utilizatorii vor regăsi în pachet noul modul moto mod Power Pack, o baterie suplimentară, ce adaugă instantaneu 2.220 mAh smartphone-ului.

Telefonul este realizat în întregime din Corning Gorilla Glass și aluminiu. Ecranul ocupă o suprafață cu 13% mai mare și include un număr superior de pixeli per inch comparativ cu generația anterioară, ale cărei dimensiuni ale carcasei erau similare. Ecranul de 6 inci Super AMOLED cu aspect 18:9 și rezoluție Full HD, oferă o imagine edge-to-edge, ideal pentru vizionarea unei emisiuni TV sau pentru a citi ultimele noutăți. Pentru o navigare cât mai facilă, senzorul de amprentă este acum amplasat pe lateral, iar funcția One Nav poate fi accesată prin atingerea unei bare de la baza ecranului.

Motorola moto z3play - camere foto

Camerele duale de 12MP și 5MP permit realizarea fotografiilor de calitate chiar și în interior și când este înnorat. Mai mult, camerele moto z3 play integrează noi funcții AI cu detectare a profunzimii și permit realizarea unor imagini creative, precum cinemagrafele.

Prin integrarea Google Lens3, camera smart a moto z3play are funcția a căuta obiecte uzuale, de a copia și traduce texte și de a oferi mai multe informații despre monumente și locuri cunoscute. Funcția Cinemagraphs permite adăugarea unui plus de creativitate pozelor realizate permițând animarea unei părți a unei imagini, în timp ce restul imaginii rămâne statică – o combinație de foto și video. Camera frontală are 8 megapixeli.

Procesor Snapdragon 636

moto z3play este pregătit pentru orice sarcină va întâmpina datorită procesorului Snapdragon 636, de clasă medie, cu 30% mai rapid, și a bateriei cu autonomie îndelungată – până la 40 de ore de autonomie combinată dacă telefonul este folosit împreună cu Moto Power Pack.

moto z3play include toate Moto Experiences preferate, inclusiv Moto Display și Moto Actions. Acestea permit acces facil la funcționalitățile utile exact la momentul potrivit. Pe timp de noapte, display-ul nocturn ajustează în mod automat ecranul în tonuri mai calde pentru a permite un somn liniștit. Cu o simplă rotire a încheieturii, camera foto este activată, lanterna poate fi pornită printr-o mișcare dublă din încheietura mâinii, iar capturile de ecran pot fi realizate prin simpla atingere cu 3 degete.