Motorola vă permite să vă bucurați de o experiență cinematografică, indiferent de momentul și locul unde vă aflați, datorită primului display Full HD+, 21:9, CinemaVision 6.3”, cu o cameră încorporată în ecran. motorola one vision oferă un display ultra-wide, cu efect cinematografic, pentru a vă putea bucura la maxim de filme și conținut video.

Toate aceste caracteristici se regăsesc într-un telefon cu design elegant, subțire, care poate fi ținut cu o singură mână, oferind o experiență de utilizare extrem de confortabilă. Mai mult decât atât, telefonul este disponibil în două variante de culori: 4D Corning Gorilla GlassTM, precum sapphire gradient și bronze gradient, care susțin aspectul ușor remarcabil.

Noaptea vă aparține

motorola one vision oferă tehnologia Quad Pixel. Combinând patru pixeli într-un pixel mare de 1.6µm, senzorul de 48 MP este de patru ori mai receptiv la lumină. Astfel, vă bucurați de fotografii de 12 MP incredibil de clare cu luminozitate îmbunătățită și zgomot de imagine redus.

Senzorul camerei principale de 48 de megapixeli (MP) este dotat și cu stabilizare optică a imaginii (OIS), dar și cu noul mod Night Vision. OIS compensează pentru imaginile și videoclipurile blurate, în timp ce funcția Night Vision vă permite să faceți fotografii luminoase, clare, chiar și în întuneric.

Veți arăta perfect în orice lumină

Camera secundară de 25 MP pe motorola one vision oferă posibilitatea alegerii dimensiunii pixelilor în funcție de cadru, ceea ce asigură fotografii calitative în orice moment. În lumină puternică, faceți selfie-uri detaliate de 25 MP, iar într-un loc cu luminozitate redusă, tehnologia Quad Pixel de 1.8µm vă permite să faceți selfie-uri incredibil de clare.

Inovații activate prin AI

Nu trebuie să cheltuiți foarte mult pentru fotografii de cel mai înalt nivel pe dispozitivul mobil. motorola one vision este echipat cu caracteristici avansate ale camerei, care sunt activate prin capabilitățile de învățare a procesorului octa-core. Noua funcție pentru lumina de portret folosește AI pentru a adăuga efecte remarcabile de lumină, iar datorită funcțiilor de declanșare automată la detectarea zâmbetului și a modului SmartComposition, fotografiile sunt gata de a fi încărcate pe Instagram.

Parteneriat Google și Motorola

Motorola continuă parteneriatul cu Google pentru a oferi actualizări de securitate lunare timp de 3 ani, cu un OS la zi și o interfață simplă cu Android One. Datorită ecosistemului AndroidTM, propune utilizatorilor inovații utile, așa cum este Google Assistant, și configurări responsabile, precum Digital Wellbeing.

Muncă și distracție o zi întreagă

Un program încărcat nu este o problemă pentru motorola one vision. Bateria de 3500 mAh ține o zi întreagă cu o singură încărcare. Când vine momentul pentru a încărca telefonul, TurboPower oferă până la 7 ore de energie în doar 15 minute, astfel încât să puteți fi pregătiți în orice moment.

Mai mult spațiu

Telefonul asigură 128 GB spațiu de stocare, suficien pentru muzică, videoclipuri și filme. În plus, puteți adăuga până la 512GB cu un card microSD.4 Asta înseamnă mii de fișiere și divertisment HD nelimitat, datorită Universal Flash Storage de la motorola one vision. UFS vă oferă performanță ultra rapidă și capabilități multitasking, fără întreruperi, într-un singur dispozitiv puternic.

Prețuri și disponibilitate

motorola one vision va fi disponibil din 16 mai, la prețul de 1,599 de lei.