ICEEfest (Interactive Central and Eastern Europe Festival), este cel mai mare eveniment dedicat internetului, din România, și unul dintre cele mai mari din regiunea Europei Centrale și de Est. În acest an, Netflix vine să susțină prima prezentare a sa din această zonă și va deschide evenimentul.

Cu peste 100 de speakeri de renume mondial deja acontați, festivalul ne oferă și o surpriză de ultim moment. Joris Evers, vicepreședintele și directorul de comunicare al Netflix, responsabil pe Europa, orientul Mijlociu și Africa, vine să vorbească despre planurile de viitor ale companiei pe care o reprezintă.

”Voi vorbi despre faptul că Netflix nu și-a terminat expansiunea, deși este disponibil în aproape toate colțurile lumii”, a spus Joris Evers.

Programul va începe cu Netflix, dar va continua cu discuții despre media și advertising, cu reprezentanți CNN, BBC, Euronews. Ca în fiecare an, vor fi prezenți reprezentanți ai giganților - Facebook, LinkedIn, Instagram, dar va exista și o secțiune dedicată startup-urilor, numită 200 Seconds of Fame, despre care vom reveni cu detalii în curând. 

Programul complet poate fi consultat aici. 

netflix
Sursă foto: ICEEfest.com

„Utilizatorii se uită la peste 125 de milioane de ore în fiecare zi și petrec 1,4 ore pe zi în Netflix“, a spus Reed Hastings, CEO Netflix.

Festivalul va debuta chiar cu keynote-ul Netflix, pe 9 iunie 2016. Acesta se va desfășura timp de două zile, în perioada 9-10 iunie, la Grand Cinema Digiplex din complexul Băneasa Shopping City. Dacă vrei să participi, biletele sunt disponibile aici.