Acestea oferă mai multă predictibilitate pentru fiecare spațiu și asigură organizarea optimă pentru toate ipostazele care necesită conectare simplă și eficientă.

Produsele din noua gamă reprezintă o soluție inovatoare în ceea ce privește organizarea, siguranța pe care o oferă și aspectul unic, prin care se diferențiază de restul produselor de acest tip.

Noile blocuri multipriză se remarcă printr-un design exclusiv, integrat în mod ideal în spațiile de lucru. Premiat de către IF Design Award 2021, blocul multipriză pentru zona multimedia a fost recunoscut pentru aspectul său plăcut, funcțiile pe care le oferă și modul simplu de utilizare pentru client.

Una dintre noutățile pe care le aduce gama de blocuri multipriză constă în produsele sale dedicate. Acestea sunt concepute pentru a ușura viața utilizatorilor și pentru a eficientiza timpul și spațiul de lucru al acestora. Indiferent de încăpere, fie că vorbim despre bucătărie, dormitor sau zona de living și sufragerie, blocurile multipriză din noua gamă reprezintă o soluție unică pentru conectarea mai multor dispozitive și pentru organizarea spațiilor de lucru.

Pe lângă aspectul plăcut, prizele plate și conectarea mai multor dispozitive mobile, noile blocuri multipriză oferă siguranță și reprezintă o alegere perfectă în acest sens. Funcția precum protecția la supratensiune, indicarea sarcinii și un disjunctor de siguranță integrat garantează liniștea indiferent de modul de utilizare.

„Noile produse din gama de blocuri multipriză vin în ajutorul utilizatorilor care derulează mai multe activități în același timp, reprezentând o soluție simplă și eficientă pentru organizare, siguranță și design integrat în spațiile de lucru.”, a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.