Proiectat pentru jucătorii profesioniști, Predator Helios 500 este o bestie de gaming. Dispune de procesoare overclockabile Intel Core i9+ generația 8 și grafică overclockabilă GeForce GTX 1070. Memoria Intel Optane îmbunătățește timpul de reacție și de încărcare, în timp ce SSD-urile ultra-rapide NVMe PCIe, rețeaua Killer DoubleShot Pro și memoria de până la 64GB mențin acțiunea, făcând Helios 500 notebook-ul ideal pentru jocuri AAA cu grafică solicitantă și live streaming.

Imaginile sunt afișate pe ecranele UHD 4K sau FHD IPS de 17,3-inch, cu rate de refresh de 144 Hz, pentru un joc fără blur și fără întreruperi. Tehnologia NVIDIA G-SYNC este suportată atât pe afișajul încorporat, cât și pe un monitor extern, permițând imagini fluide, fără întreruperi sau sacadări. Pentru cei care își doresc experiențe cât mai captivante în gaming, 3 porturi duale Thunderbolt și porturile display și HDMI 2.0 suportă până la trei monitoare externe. Două difuzoare, un subwoofer și tehnologia Acer TrueHarmony și Waves MAXX Audio oferă un sunet incredibil și calitate audio 3D hiper-realistă, utilizând Waves Nx.

Helios 500 este răcit cu două ventilatoare de metal AeroBlade 3D și cinci conducte de căldură care distribuie aer rece către componentele cheie ale dispozitivului, eliberând simultan aerul cald. Viteza ventilatorului poate fi controlată și personalizată prin intermediul aplicației Predator Sense.

Tastatura cu iluminare RGB oferă patru zone de iluminare cu suport pentru până la 16,8 milioane de culori. Tehnologia anti-ghosting oferă controlul final pentru executarea comenzilor și combo-urilor complexe și poate fi configurată prin intermediul a cinci taste programabile dedicate.

Aplicația Acer Predator Sense poate fi utilizată pentru a controla și monitoriza componentele vitale ale notebook-ului de la o interfață centrală, inclusiv overclocking, iluminare, taste rapide, temperatură și control al ventilatoarelor.

Predator Helios 300 Ediție Specială, cel mai elegant laptop de gaming

Gama accesibilă Helios 300 primește astăzi un nou model în Ediție Specială care este echipat cu un șasiu din aluminiu complet alb, accentuat cu ornamente aurii, un design neobișnuit dar chic pentru notebook-urile de gaming.

Helios 300 Ediție Specială (PH315-51) permite o experiență de joc extrem de fluidă prin intermediul ecranului FHD IPS de 15,6 inch cu o rată de refresh de 144 Hz. Rata de refresh rapidă scurtează timpul de redare a frame-urilor și reduce input lag-ul pentru a oferi jucătorilor o experiență excelentă în jocuri. Este alimentat de procesoare până la Intel Core i7+ generația 8, grafică GeForce GTX 1060 overclockabilă, o unitate SSD PCIe Gen 3 NVMe de până la 512 GB și o unitate HDD de până la 2 TB.

Helios 300 Ediție Specială este de asemenea echipat cu până la 16GB memorie DDR4 și poate fi upgradat până la 32 GB. Memoria Intel Optane accelerează timpul de încărcare a jocurilor și aplicațiilor, de acces la informații și îmbunătățește capacitatea de reacție globală a sistemului. În plus, Gigabit Ethernet oferă conexiuni rapide prin cablu, în timp ce Wi-Fi Gigabit este furnizat de cel mai recent Intel Wireless - AC 9560, care oferă transferuri de până la 1,73 Gbps atunci când se utilizează canale de 160 MHz (2x2 802.11ac, dual-band 2.4GHz și 5GHz).

Helios 300 Ediție Specială include de asemenea două ventilatoare metalice ultra-subțiri (0.1mm) de tip AeroBlade de la Acer, proiectate cu aerodinamică avansată și flux de aer superior pentru a menține sistemul rece.

Prețuri și disponibilitate

Notebook-urile de gaming Predator Helios 500 vor fi disponibile în America de Nord din luna iunie la prețuri de la $1,999; și în EMEA din May la €1,999.