Astfel, până pe 20 octombrie, cei care intră pe pagina dedicată noului smartphone Huawei și se abonează la newsletter-ul magazinului online pot câștiga un HUAWEI Nova pe zi. Printre premii se mai numără și o excursie la Viena alături de artiștii Lidia Buble sau Selly și un voucher de reducere pentru achiziționarea noului telefon vârf de gamă din seria HUAWEI Nova.

Huawei se pregătește de lansarea celui mai așteptat telefon al anului care, din această lună, va fi disponibil pe piața europeană și locală. Modelele cuprinse în seria Nova au devenit unele dintre cele mai așteptate de către consumatori, iar pentru a celebra lansarea, Huawei oferă numeroase premii pentru consumatori. Astfel, începând cu data de 8 octombrie și până pe data de 20 octombrie, cei care se abonează la newsletter-ul dedicat pot câștiga premii atractive. Pentru a intra în competiția premiilor oferite de Huawei, cei interesați trebuie să citească regulamentul concursului și să se aboneze la newsletter-ul Huawei.

Printre premiile puse în joc se numără vouchere în valoare de 200 de lei, oferite tuturor celor care se abonează la newsletter. Voucherul poate fi utilizat în perioada 21-31 octombrie și se aplică pentru achiziționarea noului vârf de gama, HUAWEI Nova, din magazinul online Huaweistore.ro.

De asemenea, cei care se abonează la newsletter au posibilitatea să câștige unul dintre cele 13 telefoane HUAWEI Nova oferite zilnic prin tragere la sorți până pe 20 octombrie.

În plus, între 8 și 15 octombrie, două dintre persoanele abonate la newsletter pot câștiga o excursie la Viena alături de Selly sau Lidia Buble.

Ce reprezintă seria Nova?

În ultimii ani, Huawei a investit constant în cercetare și dezvoltare, divizia smartphone fiind mereu apreciată pentru inovațiile tehnologice și de design ale produselor sale. Primele modele ale seriei Nova au fost lansate de companie în urmă cu 6 ani, iar de-a lungul timpului, aceste telefoane s-au remarcat prin design, caracteristicile camerei foto și baterie puternică. Inovația este fundamentul Seriei HUAWEI Nova. Încă de la început, seria HUAWEI Nova a prezentat unele dintre cele mai bune tehnologii – inclusiv design, aparat de fotografiat, soluții de încărcare rapidă, aplicații și multe altele.

Noul smartphone Huawei va ieși în evidentă cu design-ul său subțire și ușor, devenind astfel o parte din tradiția seriei HUAWEI Nova a dispozitivelor subțiri și ușoare, cum ar fi cele 5T şi HUAWEI Nova 7.

Seria Nova se identifică, de asemenea, cu experiențele premium de divertisment pe care le oferă, selfie-urile, de exemplu, fiind duse la un alt nivel de aceste telefoane. Consumatorii au, de asemenea, acces la o gamă largă de tehnologii Huawei uimitoare, cum ar fi Super Night Mode, optimizarea software-ului, baterie excelentă cu suport SuperCharge și multe altele.

Din perspectiva designului, noul vârf de gamă, HUAWEI Nova, impresionează prin culori inedite exprimate în texturi noi realizate prin procese de fabricație inovatoare. Cu noul vârf de gama Nova fotografiile de înaltă calitate și clipurile video vor putea fi realizate chiar și pe timp de noapte. Smartphone-ul este dotat cu o cameră Ultra Vision și noua caracteristică de înregistrare continuă față/spate pentru crearea de video ușor, de înaltă calitate.

Mai multe informații despre seria HUAWEI Nova vor fi anunțate în perioada următoare.